Mergi la conţinut
 • Alese de noi

  • Details of how the world will soon be watching Ewan McGregor and Charley Boorman’s latest adventure, Long Way Up, have become clearer with the announcement Apple TV+ has commissioned streaming rights to the new motorcycle series.
   • 0 răspunsuri
  • Moto Guzzi’s V85 TT has been generating some real sizzle for the Italian marque, becoming one of their top-sellers since it debuted in late 2018. Its muscular, classic-inspired styling has all the right lines for the adventure bike crowd. And after we tested it in Sardinia last year, the bike got high marks as a solid travel machine. However, with its street-oriented performance, the V85 TT wasn’t quite the platform some dirt fans were hoping for.
   • 0 răspunsuri
  • Acum câteva luni la EICMA, vedeam pentru prima oară noile motociclete BMW F900R și F900XR ce împărtășesc același motor în doi cilindri de 895cc derivat din cel de pe F 850GS. F900XR, căci despre el vom vorbi în continuare, este interpretarea bavarezilor pentru clasa sport touring de cilindree medie, desi pe site-ul celor de la BMW Motorrad Romania, il veti gasi la Adventure. Desingul este inspirat pe de o parte de conceptul 9cento pe care l-am văzut la Villa d’Este în 2018, cât și de fratele mai mare S1000XR.
   • 0 răspunsuri
  • Harley-Davidson a lansat recent modelul LiveWire, prima motocicletă cu motor electric produsă de firma americană, declarând că intenționează să devină lider mondial în producția de motociclete electrice.
   De-a lungul întregii mele vieți de motociclist am fost neîncrezător în schimbare și nou.
   Am început cu motoarele în doi timpi, la care trebuia să fii atent la bujii, la cantitatea de ulei folosită în amestec și la vechile sisteme de aprindere cu platine.
   • 0 răspunsuri
  • Prima etapă a Mondialului de Superbike, disputată weekendul acesta în Australia, ne-a pus pe jar cu depășiri spectaculoase, răsturnări de situație și finaluri imprevizibile. Ne așteaptă un sezon de pomină!
   Înainte de prima etapă de Superbike de la Phillip Island, toți ne gândeam același lucru: Rea este favoritul. Și pentru maximul de puncte în cele trei manșe australiene, și pentru titlul din 2020, care ar fi al șaselea consecutiv pentru pilotul de la Kawasaki.
   • 0 răspunsuri
  • Începând cu anul 2011, toate motocicletele participante la Dakar trebuie să aibă o capacitate maximă de 450cc. Conform regulamentului,motociclete folosite trebuiesc să aibă la bază un model omologat, ce poate fi condus pe stradă, care ulterior a fost modificat pentru competițiile de Rally Raid/Cross-Country. Apoi există două grupe: Grupa 1 a elitelor, unde sunt cei mai buni 25 de rideri de uzină, ce beneficiază de susținerea directă a producătorilor și care au voie să modifice motocicleta/motorul, respectand cerintele FIM.
   • 0 răspunsuri
  • Anul trecut am început să urmăresc călătoria lui Samuel și Suzi spre Mongolia. Săpând mai adânc prin pozele lor am văzut că era a doua încercare de a “cuceri” Mongolia, cu un an înainte, când se aflau în Iran, din păcate au avut ghinionul să aibă un accident în care Samuel și-a rupt piciorul. Mi s-a părut foarte interesantă determinarea lor de a reveni și de aceea am decis să aflu mai multe despre călătoria lor nu numai în Mongolia ci în lumea motocicletelor în general, pentru că până la Mongolia, cei doi aveau kilometri serioși făcuți împreună pe două roți.
   • 0 răspunsuri
  • Respins de pasionații de două roți, triciclul Tri Glide Ultra produs de Harley-Davidson rămâne un vehicul care atrage atenția tuturor.
   Sursa
   • 0 răspunsuri
  • Test BMW R 1250 R: Magie bavareză
   După R 1250 GS și R 1250 GS Adventure, a venit și rândul naked-ului cu motor boxer, R 1250 R, să fie testat în versiunea cu noul motor ShiftCam. Rezultatul?
   • 0 răspunsuri

Forumuri

 1. Motociclism în România

  1. Pasionati si pasionate

   Bine ai venit! Motociclist sau motociclista, aici ne prezentam

   8.999
   postări
  2. Experiente, Calatorii si Poze

   Imparte cu noi experientele tale pe 2 roti

   10.126
   postări
  3. Evenimente si Motorsport

   Intruniri, petreceri cu tematica, expozitii moto, MotoGP...

   6.474
   postări
  4. Stiri si articole

   Stiri, noutati si articole

   10.813
   postări
  5. Crema motociclismului

   Cluburi Moto, Reviste, Pilotaj, Tehnica si Inovatie

   1.441
   postări
  6. Echipamentul motociclistului

   Ce luăm cu noi in calatorii. Totul despre echipamentul moto.

   1.082
   postări
  7. Dealeri, Servicii si Oportunitati

   Forum dedicat reprezentantelor si dealerilor moto din Romania

   5.836
   postări
  8. 1.011
   postări
  9. Clubul Motoveteranilor   (209.390 vizite la acest link)

  10. Intreaba aici, orice!

   ... din domeniul moto

   24.589
   postări
  11. Despre motociclete / pareri si impresii

   Prezinta-ti motocicleta si afla despre altele

   23.424
   postări
  12. ATV-ul meu

   Discutii despre ATV / Quad si Side by Side

   117
   postări
  13. Scuterul meu

   Discutii despre scutere si maxiscutere

   4.198
   postări
  14. Discutii generale

   Taclaua zilnica

   52.901
   postări
  15. 8.673
   postări
 2. Alte pasiuni

  1. Pasiunea pentru ciclism

   2 roti fara motor, prima pasiune inainte de motor

   4.079
   postări
  2. Mașinile - frumoase sau puternice sau amandoua

   Sa vorbim si despre cealalta pasiune, masinile...

   591
   postări
 3. Bursa de Motociclete, Scutere, ATV, Echipamente si Accesorii

 • AutoPieseOnline24.ro

  Dappermen

  pe acest site web
 • Cine a fost online

×