Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postare
    1
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    1.406

Despre blog

Utile ...

Postări în blog

qktawyann

Calaresc cu placere o Yamaha Diversion.

Am inceput direct cu acest subiect care se pare ca nu a mai fost discutat pe pro-bike, in ideea (optimista) ca dc vom fi uniti vom putea schimba ceva.

Sincer nu stiu ce ar tr. sa fac exact, este prima data cand am un astfel de "blog", dar sunt deschis la orice fel de sugestie (sau critica), invitand pe toti sa-si spuna oful, dc au avut neplaceri sau cazaturi cu motorul datorate apei de pe sosea, cu tot cu "probe incriminatorii" gen poze sau altceva.

Singura mea rugaminte este sa nu ne aducem injurii unii celorlalti (in special mai ales ca suntem in familie .... cea a motociclistilor) , in rest admit principiul ca omul la necaz mai scoate cate o "perla" ...

Voi incepe cat de curand documentarea exacta a firmelor (precum Supercom-ul de exemplu) care pishluie ... pardon uda strazile in nesimtirea lor. Ideal ar fi sa facem o petitie sau sa ii constrangem cumva (chiar si cu ajutorul media sau alte metode ortodoxe sau neortodoxe ... preferabil legale). Eventual sa vedem si noi contractele semnate de primarii cu aceste firme, valoarea contractelor, clauze si conditii, etc.

Un mare plus ca imagine si ca suport am obtine dc am reusi sa convingem "escadrila" moto a Politiei Romane sa ne sustina demersul, sper eu ca fratii nostrii pe doua roti - sa fie deschisi si dispusi ... in ideea asta ... voi ruga pe cei cu motoare care trec pe langa ei (n.a. politia moto ...) si au doua secunde sa-i salute respectuos si sa le ceara suportul.

Voi pune in curand lista cu incovenientele care ni se aduc ...

Asfalt uscat !!!

PS: sarcastica expresie avand in vedere cele mentionate mai sus ...

Autentifica-te  
×