Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    734
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    3.511

Postări în blog

FRM

2017 afis Endurocross RasnovCampionatul National Individual al Romaniei la Endurocross a ajuns la ultima sa etapa din 2017, a VI-a. Vom afla impreuna campionii nationali la Rasnov, sambata 21 octombrie 2017, organizator fiind Moto-Clubul Jitsu Zarnesti.

Concureaza clasele: A; B; C; Veterani; Fete; Quad (pro si hobby); ATV (pro si hobby) si Juniori.

Locatia traseului: Râșnov – Zona Râul Mic – Dumbrava (spre Predeal).

Antrenamentele libere incep la ora 10:00, startul clasei A fiind programat la ora 11:00. Pilotii acestei clase vor alerga 2 ore plus un tur. Clasele  B+Veterani+C+Fete+Juniori vor alerga 1 h si 30 minute plus 1 tur. Festivitatea de premiere pentru toate aceste clase este programata la ora 13:30. Startul claselor Quad si ATV se va da la ora 14:00, festivitatea de premiere a acestor clase urmand sa inceapa la ora 16:30.

IMG_2141La clasa A cel mai interesant duel se anunta cel pentru titlul de vicecampion national la Endurocross 2017 intre Mihu Vlad Mihai de la Dirt Bike Riders Baia Mare si Grecu Sergiu de la Haita Deva. Intre cei doi piloti sunt in acest moment doar 10 puncte diferenta. La Clasa C avem o situatie asemanatoare, diferenta dintre ocupantii locurilor doi si trei fiind de doar 2 puncte . Se vor bate astfel pentru medalia de argint a Cupei FRM: Covasintan Ioan Stelian de la Lion Racing Team Sebis si Istudor Iulian Nicolae de la CSM Bucuresti.

La clasa B, inca nu este decis ocupantul locului trei din clasamentul national 2017, lupta urmand sa se dea intre Forika Krisztian de la Ditriders Ditrau si Szekely Botond de la Master Bike Cluj, intre acestia fiind in acest moment doar un singur punct.

IMG_1935La Veterani vom avea cel mai frumos spectacol, oricare dintre primii trei clasati putand emite in acest moment pretentii pentru titlul de campion national la Endurocross 2017. Intre Andrea di Martino, Domokos Csaba si Roth Constantin sunt in acest moment doar 13 puncte.

La clasa Quad Pro locul doi in clasamentul general se disputa la Rasnov intre Burjan Zoltan Anton si Toader Paul Andrei, iar la ATV Pro intre Mocuta Catalin, Concioiu Mihai si Condre Danut.

Programul si Regulamentul Particular al Etapei a VI-a CNIR Endurocross 2017 sunt disponibile aici.


FRM

DSC_4637In acest sfarsit de saptamana au avut loc ultimele doua etape ale Cupei MACEC 2017. Sambata, 14 octombrie 2017, în Cehia, pe circuitul de Speedway de la Pardubice a avut loc etapa a III-a a Cupei MACEC. Ultima etapa a acestei competitii est-europene de Dirt Track  a avut loc duminica, 15 octombrie 2017, pe circuitul din localitatea Gorzow, în Polonia.

Din partea României au participat la ambele etape sportivii Popa Andrei si Comanescu Gabriel. La finalul acestui an competitional al Cupei MACEC, acestia s-au clasat pe loucurile 22, respectiv 23, dintr-un total de 37 de sportivi din Ucraina, Bulgaria, Polonia, Slovacia, Cehia si România.

Rezultatele complete ale ultimei etape a Cupei MACEC (Polonia), sunt disponibile aici.

Clasamentul final al Cupei MACEC 2017 este disponibil aici.

Foto: Nicusor Lazarica


FRM

IMG_5123Clubul Extrem Motors organizeaza in acest sfarsit de saptamana prima editie a regionalei: Hard Enduro Cugir (Zona Centru). Aceasta competitie are loc între 14 si 15 octombrie, la Cugir, în judetul Alba.

Vor concura patru clase: A (pro), B (experti), C (hobby) si fete (pentru fete, inscrierea este gratuita). Secretariatul concursului și tabăra de bază sunt la Raul Mare, la km 5.

Sambata 14 octombrie 2017 este ziua dedicata Prologului, programat sa inceapa la ora 16:00. Duminica 15 octombrie 2017, startul se va da la ora 10:30. Traseul are aproximativ 65 de km. Festivitatea de Premiere este programata la ora 18:00.

Programul si Regulamentul Particular al primei editii Hard Enduro Cugir 2017 sunt disponibile aici.

Pagina de Facebook a evenimentului este disponibila aici.

Foto: Marius Dincă


FRM

DSC_4284In acest sfarsit de saptamana sunt programate ultimele doua etape alei Cupei MACEC 2017.

Sambata 14 octombrie 2017, în Cehia, la Pardubice se va desfasura etapa a III-a a Cupei MACEC. Ultima etapa este programata duminica 15 octombrie 2017 la Gorzow, în Polonia.

Din partea României vor participa sportivii Popa Andrei si Comanescu Gabriel

FRM ureaza mult succes sportivilor nostri care vor avea un sfarsit de saptamana de foc!

Foto: Nicusor Lazarica


FRM

xmotorc_logo-300x109.jpg.pagespeed.ic.YLne689Vh1CSM Bucuresti a organizat in acest sfarsit de saptamana Cupa MotoRC Stock pe circuitul Motorpark Romania intre 6 si 8 octombrie 2017.

Au evoluat pe o vreme friguroasa si ploioasa pilotii claselor 1000 cc Stock si 600 cc Stock. Emil Draghici s-a impus la clasa 600 cc Stock, iar la 1000 cc a castigat Catalin Cazacu.

Rezultatele complete ale clasei 1000 cc Stock sunt disponibile aici.

Rezultatele complete ale clasei 600 cc Stock sunt disponibile aici.


FRM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFederatia Bulgara de Motociclism a gazduit si organizat ultima etapa de motocros din calendarul balcanic, in acest sfarsit de saptamana, in localitatea bulgara Troyan.

Felicitam toti sportivii români!!! Acestia au avut prestatii foarte bune si mai mult au reusit sa urce pe podiumul de campionat BMU 2017.

La categoria MX65 la finalul unei prezente constante cu prestatii solide, sportivul Zoltan Ordog a adunat 128 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu ocupantul locului III din campionatul european BMU 2017. Departajarea s-a facut dupa cel mai bun rezultat in ultima etapa, sportivul roman ocupand in final locul IV.

La categoria MX1, Adrian Raduta castiga ambele manse ale etapei de la Troyan si devine astfel campion est-european la aceasta clasa, pentru a V-a oara consecutiv.

La categoria Amatori MX, Ciprian Popescu termina campionatul pe locul 3 cu 124 de puncte si se claseaza pe locul 2 la categoria Veterani cu 170 de puncte.

Clasamentul final al Campionatului European BMU de motocros poate fi consultat aici.


FRM

D4 353Regionala de Hard Enduro a zonei de Vest, King of the Hill, a fost organizata de Hard Enduro Arad intre 29 septembrie si 1 octombrie 2017.

Clasa A a fost castigata de Popa Gheorghe de la Moto-Clubul Lion Racing, urmat de Leric Olimpiu si Glogovicean Marius.

La clasa B s-a impus Berar George de la Moto-Clubul Politiei Rutiere, urmat de Krausz Carol si Leric George.

Rezultatele complete pot fi vizionate aici.

Foto: Marius Dinca


FRM

xmotorc_logo-300x109.jpg.pagespeed.ic.YLne689Vh1CSM Bucuresti organizeaza in acest sfarsit de saptamana Cupa MotoRC Stock pe circuitul de la Adancata.

Vor evolua clasele 1000 cc Stock si 600cc Stock. Sambata 7 octombrie 2017 inscrierile si verificarile tehnice se fac intre 8 si 10. Antrenamentele incep la ora 9:30 iar calificarile la ora 11:30. Calificarile se reia la ora 14:30 dupa o pauza. Duminica warm-up-ul este programat sa inceapa la ora 10:30, iar la ora 14:10 este programata prima cursa a clasei 600cc stock. Cursa motocicletelor de 1000 cc stock este programata sa inceapa la ora 15:00. Premierea va avea loc la ora 16:00.

Regulamentul Particular si programul Cupei MotoRC sunt disponibile aici.


FRM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn acest sfarsit de saptamana se incheie campionatul european BMU de Motocros 2017. Aceasta ultima etapa a IV-a se va desfasura in Bulgaria, la Troyan intre 7 si 8 octombrie 2017. Organizator este Federatia Bulgara de Motociclism.

Avem toate motivele sa urmarim cu atentie prestatia sportivilor nostri. Zoltan Ordog ocupa in acest moment locul trei in clasamentul european BMU al clasei 65cc dupa ce a castigat ultimele doua manse care s-au desfasurat tot in Bulgaria la inceputul lunii septembrie. Acesta pastreaza inclusiv sanse pentru castigarea campionatului, doar 12 puncte despratindu-l de ocupantul primei pozitii, bulgarul Viktor Borislavov.

La MX 85 Aida Cojanu este pe 6 din 26 de sportivi, iar Eross Koppany pe 18.

Clasamentul General al CE BMU MX dupa 3 etape este disponibil aici.

Programul de desfasurare al acestei etape este disponibil aici.


FRM

UntitledLa Bistrita Nasaud, in Valea Strajii, s-a desfasurat prima editie a Tracking Dracula, etapa regionala de Hard Enduro a Zonei de Nord Vest. Aceasta etapa a fost organizata de Enduro Club Bistrita cu sprijinul Consiliului Judetean  Bistrita Nasaud intre 29 si 30 septembrie 2017.

Au participat 69 de sportivi din Romania si Austria pe traseele gandite de organizatori in Munţii Bârgăului şi Munţii Călimani.

Marele castigator al Tracking Dracula a fost Alec Dumitrescu de la Moto-Clubul Stiinta Bucuresti, acesta a castigat locul 1 la clasa PRO, devansandu-l cu mai bine de trei minute pe Emanuel Rogojan de la Masterbike Cluj. La clasa Expert s-a impus Ursu Stefan de la Masterbike Cluj iar la Hobby sportivul clubului X-Enduro: Bircadianu David. La Veterani castiga fara emotii Stroisteanu Bart de la Masterbike Cluj iar la Fete Florincas Lixiana de la Haita Deva.

Rezultatele complete ale etapei regionale Traking Dracula pot fi consultate aici.


FRM

Plevna-8Etapa a X-a din CE BMU Viteza impreuna cu etapa IV balcanica de Supermoto si Campionatul European de Supermoto Juniori/S3 s-au desfasurat in acest sfarsit de saptamana la Plevna, in Bulgaria. Evenimentul a fost organizat de Federatia Bulgara de Motociclism pe circuitul de supermoto Dolna Mitropolia intre 30 septembrie si 1 octombrie 2017.

WhatsApp Image 2017-10-02 at 13.40.08Cea mai importanta cursa din punctul nostru de vedere a fost cea Superbike, unde Robert Muresan a reusit sa ia o optiune serioasa pentru titlul de campion european BMU. Avansul acestuia fata de urmaritorii sai este acum atat de mare incat au lipsit doar 9 puncte pentru ca acesta sa fie deja campion matematic cu doua etape inainte de incheierea tuturor etapelor. In ciuda problemelor de adaptare la circuitul cu dale de la Pleva, temperaturii deosebit de scazute si calificarii doar pe locul patru, Robert Muresan a reusit sa termine pe locul doi. Bulgarul Martin Choy s-a impus la aceasta clasa, Robi recunoscand sportiv ca acesta a fost mai bun pe acest circuit si promitand revansa in ultimele doua etape care se vor desfasura in Grecia la Serres pe 28-29 octombrie 2017.

O foarte mare bucurie ne-a facut si Ionel Pascota, care plecat din pozitia secunda de pe grila de start a reusit sa castige cursa clasei Supersport, pastrand astfel sanse inclusiv pentru castigarea titlului de campion european BMU la aceasta clasa.

Plevna-5La clasa 65 cc Supermoto BMU Patrick Pascota castiga aceasta etapa la puncte dupa ce se impune in a doua mansa, si obtine un loc doi in prima. Cu acest rezultat Patrick termina castiga argintul in Campionatul European BMU 2017 la clasa 65cc. Daria Ganescu a terminat ambele manse ale clasei SM 85 pe locul patru si astfel incheie CE BMU 2017 pe locul trei.

Rezultatele complete ale etapei a IV-a din CE BMU Supermoto pot fi consultate aici.

Rezultatele complete ale etapei a X-a din CE BMU Viteza pot fi consultate aici.

Clasamentul Final al CE BMU 2017 la Supermoto poate fi consultat aici.

Clasamentul General după zece etape – CE BMU Road Racing – poate fi consultat aici.

O prestatie cu adevarat excelenta a sportivilor români la aceasta etapa europeana si un motiv in plus sa urmarim cu mare atentie ultimele etape de supermoto si viteza. Felicitari!

Foto: MRM


FRM

DSC_4014Stadionul Municipal din Braila a gazduit in acest sfarsit de saptamana cel mai important eveniment de Dirt-Track al anului: Cupa MACEC & Memorialului Gheorghe Voiculescu si Eugen Botezatu. Alaturi de Clubul Sportiv Municipal, Primaria, Consiliul Judetean și Directia Judeteana de Tineret si Sport din Braila s-au ocupat de buna desfasurare a acestui frumos eveniment european.

DSC_3912Cu aceasta ocazie a fost achizitionata o mantinela de protectie speciala si astfel, la Braila, vor putea fi organizate de acum incolo mult mai usor etape de nivel european si international. Au participat 17 sportivi din România, Polonia, Ucraina, Bulgaria, Slovacia si Ungaria. România a participat cu 6 sportivi si două rezerve.

DSC_4544Castigatorul etapei brailene a Cupei MACEC a fost ucrainianul Marko Levishyn cu un total de 14 puncte, urmat de bulgarul Milev Manev tot cu 14 puncte si de slovacul Patrik Buri. Departajarea primilor doi clasați s-a făcut în manșa a 14, când Levishyn l-a învins pe Manev. Cel mai bine clasat pilot român a fost Andrei Popa, pe noua, urmat de Gheorghe Marian pe unsprezece. Andrei a acumulat 6 puncte în cele 5 manșe, reușind de două ori să termine manșa pe locul 2, de două ori pe locul 3 și odată pe locul 4.

Federatia Romana de Motociclism il felicita pe sportivul crescut in pepiniera moto-clubului CSM Braila.

21741770_1474559705912788_1834662087_nAndrei Popa, a avut de altfel o prestatie foarte buna si recent, in Estonia, alaturi de sportivi din Lituania, Finlanda, Belgia, Olanda si Estonia. Andrei a obtinut la International Estonia Cup, in aceasta companie selecta, un merituos loc 4 la clasa 500cc.

DSC_4366Iata si rezultatele obtinute de ceilalti sportivi români care au alergat la etapa brăileana de MACEC. Gabriel Comănescu s-a clasat pe locul 13, cu 4 puncte, iar Alexandru Toma a acumulat 3 puncte și s-a clasat pe locul 14. Florin Barabașu, Sorin Popa, Ștefan Popa au obținut câte 2 puncte. Ștefan Căpităneanu a fost rezervă, dar nu a concurat în nici o manșă.

Rezultate complete ale Cupei MACEC pot fi consultate aici.

Foto: Nicusor Lazarica


FRM

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEtapa decisiva a Campionatului National Individual de Motocros al Romaniei a avut loc in acest sfarsit de saptamana la Lazarea, pe circuitul de la Ghiduț. Organizator etapei din 30 septembrie 2017 a fost Moto-Clubul Bastya Lazarea.

Publicul din zona Gheorghieni a avut parte de spectacol si vreme buna, dar cam friguroasa in prima parte a zilei, pe circuitul de motocros de Ghidut.  Campionatul national de motocros si-a desemnat campionii la finalul unor curse frumoase, curse in care au alergat clasele 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2; Quad.

CNIR MX 2017 a fost mai presus de toate un campionat desfasurat pe parcursul a nu mai putin de sase etape. Am avut sportivi care au dominat autoritare clasele lor dar si de rasturnari dramatice de situatie in clasamentul general. La finalul celor sase etape, Clasamentul General al anului 2017 la disciplina Motocros arată astfel.

Stoichescu Mihai de la Moto Extrem Lugoj se impune si in aceasta etapa si isi adjudeca titlul de Campion National al celei mai importante clase de motocros: MX1.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa MX2, Balasz Istvan de la Steaua Bucuresti se impune cu 275 de puncte si victorie pe linie in toate mansele anului 2017. La MX2 Juniori, Strejut Horia de la Jitsu Zarnesti se impune pentru a doua oara in acest an in ambele manse si devine Campion National. Stan Iasmina de la CSM Bucuresti nu reuseste performanta de la Zarnesti cand a terminat in fata lui Horia si se multumeste astfel cu titlul de vicecampioana. La finalul acestei etape se claseaza pe locul doi Daus Dacian Ionut de la  Flacara Moreni si cu aceste puncte reuseste sa urce pe locul trei in clasamentul general al acestui an. Rezultatele complete ale ale etapei a VI-a, clasele MX1, MX2 si MX2 Jr. pot fi consultate aici.

Ma 500cc Juniori II am avut probabil cea mai dramatica situatie. Ambele manse au fost castigate de Jigmond Liviu de la Moto Extrem Lugoj, dar titlul de Campion National merge la Bartha Milan de la Steaua Bucuresti, care cu locurile doi si trei obtinute la Lazarea reuseste sa adune cu patru puncte mai mult decat competitorul sau direct.

ifLa 50cc Juniori III, Campion National este Becze Csillag Vince de la Steaua București, care incheie un an competitional perfect, cu victorii pe linie in toate mansele. Rezultatele complete ale Etapei a VI-a, clasele 50cc pot fi consultate aici.

La 65 cc, cu victorii in 4 din cele 6 etape ale acestui an, Campion National este Chiujdea Ioan de la CSM Bucuresti. La 85 cc Campion National este Eross Koppany de Steaua Bucuresti, titlul de Vicecampion fiind adujecat in ultima etapa de coechipierul sau, Szasz Oliver. Rezultatele complete pot fi consultate aici.

Campion National la Veterani 1 este Fazakas Zoltan de la Steaua Bucuresti cu un parcurs impecabil, victorie in toate cele sase etape ale CNIR 2017. La Vetereani 2 am avut parte de un duel care s-a intins pe parcursul tuturor manselor acestui an intre coechipierii Moto-Clubului Smart Brasov. La Lazarea s-a impus Stoeanovici Mihaita, dar Campion National al anului 2017 este Enceanu Alexandru. Abandonul de la Valea lui Mihai se pare ca a fost in final decisiv pentru transarea acestui titlu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa Amatori MX1 se impune Kovacs Balazs de la Ditriders Ditrau, Cupa FRM 2017 revenind insa lui Benga Bogdan Dorin de la CSM Bucuresti. La Amatori MX2 se impune in aceasta etapa si in clasamentul general Okos Zsolt de la Steaua Bucuresti. Kovacs Gergo de la Ditriders Ditrau se impune la Lazarea si devine Campion National al clasei Quad.

Rezultatele complete ale claselor Veterani si Amatori – Etapa 06 – pot fi consultate aici.

Cu aceasta ultima etapă de la Lăzarea Campionatul National Individual de Motocros al Romaniei se incheie si ramane sa ne revedem toti in cadru festiv la Gala Campionilor 2017.

Multumim tuturor sportivilor, cluburilor si spectatorilor care au luat parte alaturi de noi la aceasta frumoasa epopee sportiva a anului 2017.

Foto: Marius Dinca


FRM

IMG_3647King of the Hill revine la Arad cu editia regionala de toamna. Hard Enduro Arad este organizatorul etapei regionale a Zonei de Vest, evenimentul urmand sa se desfasoare intre 29 septembrie si 1 octombrie 2017.

Exista doar doua clase de concurs: Pro si Hobby.

Vineri 29 septembrie 2017 este ziua dedicata probei de motocross care se va desfasura la Caramidarie. Sambata startul se va da la ora 10:30, traseul urmand a se inchide la ora 18:00. Duminica 1 octombrie 2017 traseul dintre Ghioroc si Pensiunea Konak se va desfasura dupa acelasi orar, start la ora 10:30 si inchiderea traseului la ora 18:00.

Va asteptam!


FRM

1Etapa a VI-a si ultima din Campionatul National Individual al Romaniei la Motocros se va desfasura la Lazarea, sambata 30 septembrie 2017. Moto-clubul Bastya Lazarea este organizatorul etapei care va decide Campionii Nationalii la Motocros, aceasta urmand sa se desfasoare pe Circuitul de Motocros de la Ghidut.

Participa clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2; Quad.

Antrenamentele libere incep la ora 10:30, cele oficiale la 12:00, prima mansa la ora 13:40, iar cea de a doua la ora 16:00. Festivitatea de Premiere este programata la ora 18:30.

La Clasa MX1 Stoichescu Mihai de la Moto Extrem Lugoj conduce clasamentul national, dar inca mai poate fi intrecut de Cojanu Ionut Marius de la Steaua Bucuresti aflat la 23 de puncte distanta. La MX2 vom avea o lupta foarte stransa pentru titlul de Vicecampion National intre Biro Toth Sebasztian de la Motor Tehnic Targu Mures si Slabescu Serban Constantin de la Supercross Alexandria. Intre cei doi sunt doar 12 puncte inaintea ultimei etape.

La Clasa MX2 Juniori vom avea probabil cea mai frumoasa lupta, primii trei piloti din clasament national avand sanse reale la titlul de Campion National. Intre Strejut Horia de la Jitsu Zarnesti, Gradinaru Alexandru si Stan Iasmina de la CSM Bucuresti sunt in acest moment doar 8 puncte diferenta.

1 (3)La 50cc Juniori II, Jigmond Liviu de la Moto Extrem Lugoj vine foarte motivat sa dovedeasca ca ultima mansa a etapei de la Odorhei a fost doar un accident si va incerca cu siguranta sa lupte pentru titlul de Campion National cu Bartha Milan de la Steaua Bucuresti.

La 85 cc titlul de Vicecampion National este încă pe masa si se joaca intre Cojanu Aida Ioana de la Top Cross TCS Otopeni si Szasz Oliver de la Steaua Bucuresti.

La Veterani II Stoeanovici Mihaita inca mai poate intoarce soarta campionatului in fata coechipierului sau de la Smart Brasov: Enceanu Alexandru.

Iata ca spectatorii au toate motivele sa petreaca o zi pe marginea circuitului din Ghidut, existand certitudinea unor curse frumoase si tensionate. Mai mult, acestia au ocazia sa sarbatoreasca alaturi de noi Saptamana Europeana A Sportului 2017, eveniment care promoveaza o viata activa si in general miscarea. Spectatorii vor avea parte din plin de miscare, circuitul de la Ghidut care este plasat intr-o zona feerica, permitand spectatorilor sa se deplaseze usor pentru a viziona sportivii pe toate curbele si saritoarele aflate la diferite altitudini.

Programul si Regulamentul Particular al Etapei a VI-a de Motocros CNIR 2017 este disponibil aici.

Circuitul de la Ghidut este localizat aici.

Yacoo va premia sportivii claselor mari care urca pe podium cu schimburi de ulei de motor.

OlympusAlaturi de noi la aceasta etapa avem bucuria sa avem un nou partener, producatorul japonez de camere foto Olympus. Aceasta companie a decis sa parieze pe aparatele foto mirrorlles si pe calitatea obiectivelor, renunatand treptat la aparatele foto compacte, considerate anacronice in epoca telefoanelor mobile care reusesc sa faca fotografii decente. Alaturi de ei vom incerca sa demonstram ca aparatele foto mirrorlles din seria OM-D sunt nu doar o alternativa la camerele foto profesionale DSLR, ci din multe puncte de vedere un pas inainte.

Va asteptam! #BeActive

Foto: Marius Dinca


FRM

20643177_1409547182465388_5846482978303911789_oIn aceasta sambata, pe stadionul Municipal din Braila se desfasoara cel mai important eveniment de Dirt-Track al anului: Cupa MACEC & Memorialului Gheorghe Voiculescu si Eugen Botezatu. Clubul Sportiv Municipal Braila este organizatorul acestei etape internationale, sprijinit de Primaria, Consiliul Judetean și Directia Judeteana de Tineret si Sport Braila.

Antrenamentele libere incep la ora 12, iar la ora 15 spectatorii vor avea ocazia sa aclame prestatia primilor 4 sportivi care deschid ziua de concurs. Participa sportivi din sapte tari in formatul 16 + 2 rezerve.

20626987_1409545259132247_8752681126061842902_oCu aceasta ocazie circuitul de Dirt Track de pe Stadionul Municipal din Braila va avea montate noi sisteme de siguranță omologate, iar acestea vor face posibilă de acum incolo organizarea permanenta de competitii internationale de Speedway.

Regulamentul Particular al Cupei MACEC poate fi consultat aici.

Evenimentul creat pe Facebook este disponibil aici.

Publicul din Braila este asteptat in numar cat mai mare la aceasta competitie unde vor avea ocazia sa vada cei mai buni sportivi de Dirt Track din România in lupta directa cu sportivii din cele mai tari campionate europene.

Foto: Nicusor Lazarica


FRM

IMG_6475In acest sfarsit de saptamana la Bistrita Nasaud, inv Valea Strajii, se desfasoara etapa regionala de Hard Enduro a Zonei de Nord Vest. Prima editie a Tracking Dracula este organizata de Enduro Club Bistrita cu sprijinul Consiliului Judetean  Bistrita Nasaud intre 29 si 30 septembrie 2017.

Organizatorii promit doua zile de aventuri enduro in Pasul Tihuta pentru sportivi din România, Austria, Germania, Franta si Anglia si pentru peste 1000 de spectatori.

Prima zi este dedicata inscrierilor si Prologului care incepe la ora 14:30. Aleargă clasele A, B, C, Veterani si Fete. Sambta 30 septembrie sportivii vor avea de parcurs un traseu de aproximativ 100km intre Tihuta si Lunca Ilvei, cu start la ora 08:30.

Programul si Regulamentul Particular al Tracking Dracula 2017 este disponibil aici.

Pagina de Facebook a evenimentului este disponibila aici.

Vă asteptam!


FRM

IMG_6086Campionatul European de Supermoto Juniori/S3, impreuna cu CE BMU de Supermoto Etapa IV si Etapa a X-a din CE BMU Viteza se desfasoara in acest sfarsit de saptamana la Plevna, in Bulgaria. Evenimentul organizat de Federatia Bulgara de Motociclism se va desfasura intre 30 septembrie si 1 octombrie 2017 pe circuitul de supermoto Dolna Mitropolia.

Daria Ganescu si Patrick Pascota ataca podiumul european de Supermoto de pe locurile patru, respectiv cinci al clasamentului european de juniori dupa trei etape. Clasamentul European de Supermoto Juniori inainte de aceasta etapa este disponibil aici.

IMG_0413Campionatul European BMU de Viteza a ajuns la etapa a X-a. Participa din partea României liderul autoritar al clasamentului european, Robert Muresan, care concureaza la clasa Superbike. Acesta are cu trei etape inainte de  finalul campionatului 38 de puncte in fata bulgarului Dimitar Mitov si 40 in fata lui Catalin Cazacu. La clasa Supersport Ionel Pascota pleaca de pe locul doi in clasamentul general BMU la zi.

Regulamentul Particular al CE Supermoto Juniori/S3 este disponibil aici.

Regulamentul Particular al CB Supermoto Et.04 este disponibil aici.

Regulamentul Particular al CB Viteza Et.10 este disponibil aici.

Programul de desfasurare ale evenimentelor din Pleven 30.09-01.10.2017 este disponibil aici.

Mult succes sportivilor nostri!


FRM

14 15In acest sfarsit de saptamana a avut loc la Odorheiu Secuiesc Etapa a V-a din Campionatul National Inividual de Motocros al Romaniei. Aceasta penultima etapa din calendarul pe 2017 a fost organizata de Clubul Sportiv Motor Tehnic Targu Mures, sambata 16 septembrie 2017 pe circuitul de Motocros din Odorheiu Secuiesc.

Au luat startul clasele 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2. Vremea a fost perfectă, iar organizatorii au avut grijă să ude traseul nu doar in ziua cursei ci si in zilele anterioare competitiei. Cursa a fost urmarita de un numar mare de spectatori, in acelasi timp acesta etapa inregistrand si cel mai mare numar de sportivi inscrisi la start din acest an. Aici este disponibila lista de start. 14 22Din acest punct de vedere, clasa celor mai mici sportivi, care alearga cu motociclete de 50cc automate, a avut parte de o frumoasa surpriza, înscriindu-se aici un număr mare de copii care nu mai participaseră niciodată într-o competiție oficială.

La clasa 50cc Juniori II s-a impus Iovită Mark Luca de la Moto Extrem Lugoj, acesta facandu-si astfel cel mai frumos cadou posibil de ziua lui. La festivitatea de premiere acesta a oferit ceva dulce tuturor concurentilor claselor de 50cc. La Juniori III a castigat ambele manse Becze Csillag Vince de la Steaua Bucuresti. Rezultatele complete ale clasei 50cc sunt disponibile aici.

La Amatori MX1 s-a impus in ambele manse Varga Szolt ce la CSU Stiinta Bucuresti, pentru locul doi fiind mare bataie intre Benga Bogdan si Kovacs Balazs de la Ditriders Ditrau, care au alternat in cele doua manse locurile doi si trei. La Amatori MX2 s-a impus Okos Zslot de la Steaua Bucuresti. La Veterani 1, Fazakas Zoltan, cu cele 50 de puncte adunate acum este deja Campion National 2017 inainte de ultima etapa. Felicitari!!! 101 34La Veterani 2 s-a impus in ambele manse Stoeanovici Mihaita de la Smart Brasov, acesta relansand astfel batalia pentru podiumul final al acestei clase. Rezultatele complete ale claselor Amatori si Veterani sunt disponibile aici. 

Ordog Zoltan de la Dementor Racing s-a impus la 65cc. Pe locul doi s-a clasat Chiujdea Ioan de la CSM Bucuresti, acesta luand astfel o optiune foarte serioasa pentru titlul de Campion National 2017. La 85cc Eross Koppany de la Steaua Bucuresti castiga aceasta etapa si se incoroneaza Campion National al Romaniei 2017 cu o etapa inainte de finalul campionatului. Felicitări!!! Rezultatele complete ale claselor 65 si 85cc sunt disponibile aici.

101 50La MX1 se impune in ambele manse Stoichescu Mihai de la Moto Extrem Lugoj, acesta, impreuna cu castigatorul de la MX2, Balazs Istvan, asigurand spectacolul zilei prin sarituri si depasiri foarte spectaculoase. Balas Istvan de la Steaua Bucuresti este deja Campion National al Romaniei 2017 la clasa MX2. Felicitări!!! La clasa MX2 Juniori s-a impus Strejut Horia de la Jitsu Zarnesti. Rezultatele complete ale claselor MX1 si MX2  sunt disponibile aici.

Vă așteptăm la ultima etapă din CNRI de Motocros, etapă care va avea loc la Lăzarea pe 30 septembrie 2017

Foto: Marius Dincă


FRM

21743793_757681297761768_4910649040756308647_oRegionala de Hard Enduro a Zonei de Sud a fost organizata de Moto-Clubul Velox Enduro Racing Pitesti impreuna cu Asociatia Tourmont intre 8 si 10 septembrie 2017 la Campulung.

La Iezer Adventure au luat startul clasele Pro, Expert, Hobby si Veterani. Podiumurile au fost urmatoarele:

Clasa PRO:

1  Rienk Tuinstra – Go Racing
2  Alec Dumitrescu –  Stiinta Bucuresti
3  Cioc George – Stiinta Bucuresti

21731333_759414430921788_343425448252362530_nClasa Expert:

1 Mogan Ioan – Velox
2 Popescu Dumitru – FM Racing
3 Nitu Ioan – Zen Extreme

Clasa Veterani:

1 Vestemean Stefan – Masterbike
2 Avramescu Razvan – Go Racing
3 Nistor Ovidiu – Black Riders Sibiu

Clasa Hobby:

1 Juvina Cristian – FM Racing
2 Penu Serban – CSM Bucuresti
3 Buta Bogdan – Velox

Rezultatele complete ale Campionatului Regional de Hard Enduro (Zona Sud) din 09.10.09.2017 – Iezer Adventure – sunt diponibile aici.


FRM

8Clubul Sportiv Motor Tehnic Targu Mures organizeaza penultima etapa din calendarul national de Motocros 2017. Etapa V – CNIR MX 2017 va avea loc la Odorheiu Secuiesc, sambata 16 septembrie 2017.

Participa urmatoarele clase: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2 si QUAD.

Primele antrenamente libere incep cu clasa Quad la ora 10:30. Antrenamentele oficiale sunt programate incepand cu ora 12:00, iar prima mansa la ora 13:40. A doua mansa incepe la ora 16:30 iar Festivitatea de Premiere la ora 18:30.

La clasa MX1 titlul de Campion National se disputa intre Stoichescu Mihai de la Moto Extrem Lugoj si Cojanu Ionut Marius de la Steaua Bucuresti, acestia fiind despartiti cu doua etape inainte de final de doar 17 puncte. Cursa va fi astfel deosebit de tensionata la varf, orice pas gresit putand insemna pierderea sanselor la titlu.

IMG_7922La clasa MX2 Junior locurile doi si trei din clasamentul general sunt despartite de doar 2 puncte, intre Strejut Horia de la Jitsu Zarnesti si Stan Iasmina de la CSM Bucuresti urmand probabil o cursa care pe care.

La 50cc Junior II coechipierii de la Steaua Bucuresti: Bartha Milan si Benczedi Zoltan sunt amandoi aproape de liderul clasamentului general dupa IV etape: Jigmond Liviu Jr. de la Moto Extrem Lugoj. Tot de la Lugoj, pe patru, Ioviță Mark Luca pastreaza inca sanse reale pentru podiumul Campionatului National 2017.

La 85cc sportivii de la Steaua Bucuresti: Eross Koppany si Szasz Oliver par sa fi luat o optiune serioasa pentru o lupta in doi in cautarea titlului de campion national. Singura care le poate pune probleme este Cojanu Aida Ioana de la Top Cross TCS Otopeni, aflata acum la doar 8 puncte de Oliver.

IMG_8127La Veterani 2 avem cea mai stransa lupta pentru podium, intre Nagy Daniel de la Steaua Bucuresti si Enceanu Alexandru de la Smart Brasov fiind un singur punct.

Amatori 2 promite de asemenea spectacol, doar doua puncte fiind in acest model intre ocupantii locurilor unu si doi: Giurgiuveanu Lucian de la Top Cross TCS Otopeni si Okos Zsolt de la Steaua Bucuresti.

Avem astfel motive serioase sa consideram ca aceasta zi va fi una care merita petrecuta de spectatori pe marginea circuitului din Odorheiul Secuiesc.

Regulamentul Particular si Programul CNIR Et.V MX (cu si fara clasa Quad) sunt disponibile aici.

Clasamentul General la Motocros dupa 4 etape este disponibil aici.

Va asteptam!


FRM

02 22Editia a IX-a a Cupei valcene Enduro Maniaco Depresiv este organizata de Moto-Clubul Free Bike Team la Voineasa si va avea loc intre 15 si 17 septembrie 2017.

Participa clasele A, Hobby, Veterani si Fete. Secretariatul competitiei este la Pensiunea 2 Brazi (langa PECO).

Vineri 15 septembrie au loc inscrierile si verificarile tehnice. Sambata 16 septembrie Startul va fi dat la ora 10:00, traseul urmand sa se inchida la ora 16:00. Duminica 17 septembrie 2017 Startul este programat la ora 09:00, inchiderea traseului la ora 14:00 iar Festivitatea de Premiere la ora 15:00.

Regulamentul Particular al EMD2017 si Programul pot fi consultate aici.


FRM

8A9A4527-2Campionatul National Individual al Romaniei la Supermoto, Scutere, Viteza Juniori s-a incheiat sambata, 9 septembrie 2017. Motorsport Race Management a fost clubul care a organizat Etapa a III-a finala din calendarul national 2017, aceasta etapa desfasurandu-se pe circuitul VIK Power din Arad.

Au concurat clasele SM65, SM85, Juniori 2, Juniori 3, Scutere, Old Timer, Amatori și SOpen.

SuperMoto 03 Ovidiu Cavasdan-13Despre atmosfera ultimei etape din Campionatul National vorbeste cel mai bine noul record de pista reusit de  Neaga Vlad #194, proaspatul castigator al al categoriei SOpen – CNIR 2017. Sportivul de la VN Motorsport se impune astfel in aceasta etapa in fata lui Gregoire Andre de la Moto Bike Shop Timisoara si Szekely Alexandru de la CS Dumbravita. In Clasamentul General National – CNIR Supermoto 2017 – clasa SOpen, locurile doi si trei sunt ocupate tot acestia din urma, dar cu Szekely pe doi si Greogoire pe trei.

La Amatori s-a impus atât în Etapa 03 cat si in Clasamentul National  Fantinuoli Mario, urmat de Filimon Andrei de la Las Vegas Arad și Flonta Gheorghe Sorin de la Arici Supermoto Arad. Aceasta clasa ne-a rezervat si un moment emotionat, veteranul Fantinuoli Mario de la Lupo Racing Timisoara si-a anuntat retragerea din activitatea competitionala, aceasta fiind ultima sa cursă. Federatia Romana de Motociclism felicita si ii multumeste sportivului Fantinuoli Mario pentru frumoasa si indelungata sa activitate sportiva. Acesta a fost alaturi de noi si de sportul romanesc in general de aproape douazeci de ani in diferite discipline si clase moto ale Campionatelor Nationale Individuale ale României. Clasamentul Et.03, clasele SOpen si Amatori, este disponibil aici.

SuperMoto 03 Ovidiu Cavasdan-5La clasa SM65, Pascota Patrick, sportivul Moto-Clubului Pascota I.I. Timisoara se impune din nou si devine Campion National Al României 2017 cu 125 de puncte. Acesta este urmat in Clasamentul General de Szabo-Neamtu Alexandru de la Steaua Bucuresti si Iovita Mark Luca de la Moto Extrem Lugoj.

La SM85 victoria in Etapa 03 este a lui Babescu Daniel de la Taifun Racing GT Timisoara, el castigand titlul de Campion National. Acesta este urmat in Clasamentul General National de coechipiera sa Ganescu Daria si de Pascota Patrick. Rezultatele complete ale claselor SM65 si 85 sunt disponibile aici.

CNIR Viteză Juniori II 2017 a fost dominat de Szasz Oliver de la Steaua Bucuresti. Acesta se impune in ultima etapa si devine Campion National, urmat de Ganescu Daria de la Taifun Racing GT Timisoara si de Pascota Patrick de la Pascota I.I. Timisoara.

La Juniori III Szasz Martin de la Steaua Bucuresti castiga aceasta etapa si devine Campion National cu maxim de puncte posibile. Este urmat in Clasamentul General National de Szabo-Neamtu Alexandru de la Steaua Bucuresti si Iovita Mark Luca de la Moto Extrem Lugoj. Rezultatele juniorilor sunt disponibile aici.

SuperMoto 03 Ovidiu Cavasdan-46La clasa Scutere primele doua locuri au fost monopolizate de sportivii de la Moto-Clubul C&C Motor Lugoj, Ciurescu Laurentiu si Silaghi Radu. Acesta din urma a reusit in aceasta ultima etapa sa strice parcursul perfect al lui Laurentiu din 2017 si sa castige o mansa. Ciurescu Laurentiu devine astfel Campion National, impunându-se cu 145 de puncte in fata coechipierului sau Radu care a adunat 112. Pe locul trei la Arad a terminat Filimon Andrei, acesta obtinand astfel locul 5 in Clasamentul General National 2017. Rezultatele completele ale clasei Scutere sunt disponibile aici.

La clasa OldTimer am asista la cele mai animate manse. Mândria, determinarea, problemele tehnice, pilotii din Serbia si o scurta rafala de ploaie fiind premise suficiente pentru un spectacol unic. La OldTimer 1000 se impune Rusu Ovidiu Adrian de la Lupo Racing Timisoara, urmat de Sarac Cristian de la Arici Supermoto Arad si Alamorean Gheorghe Sorin de la Pascota I.I. Timisoara, aceasta fiind si ordinea pana acum in Clasamentul General Oldtimer 2017 la aceasta clasa. La clasa OldTimer 250 cursa si Cupa FRM Supermoto 2017 au revenit sportivului sarb Nedeliko Mradanovic. Rezultatele claselor OldTimer 1000 si 250 sunt disponibile aici.

Clasamentul General 2017 CNIR Supermoto, Scutere si Viteza Juniori poate fi consultat aici.

Mulțumirile organizatorilor merg către VIK Power Arad, partenerilor RockFM, RPG Security, SMURD Arad si IMPERIUM Moto.

Va asteptam la Gala Campionilor 2017!


Autentifica-te  
×