Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    909
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    9.922

Postări în blog

FRM

141 26 C43A7921Campionatul National Individual al Romaniei la Endurocross a ajuns la ultima sa etapa. Aceasta va fi organizata de clubul Jitsu Zarnesti si se va desfasura sambata, 13 octombrie 2018, la Zarnesti, in judetul Brasov.

Vor concura clasele: A;B;C;Veterani;Fete;Quad Pro si Hobby; ATV Pro si Hobby.

La clasa A, Botoaca Andrei Nicusor de la clubul CSU Stiinta Bucuresti a luat deja o optiune clara pentru titlul de Campion in fata lui Sergiu Grecu de la Haita Deva, avand in acest moment 10 puncte avans.

La clasa B diferenta la varf este inca si mai mare, Forika Krisztian de la Ditriders Ditrau avand in acest moment 21 de puncte in fata sportivului de la CSM Bucuresti, Penu Serban.

La ambele clase insă diferenta nu este suficient de mare incat liderii sa nu poata fi depasiti in aceasta ultima etapa.

737 C43A6818La clasa C avem cea mai stransa situatie, Forika Roland (Ditriders Ditrau), are 91 de puncte, dar mai poate fi ajuns in ultima etapa atat de Bota Cosmin (Haita Deva – 84 de puncte), cat si de Gaspar Szabolcs (Bastya Lazarea – 80 de puncte).

La Veterani primii patru piloti au insa sase la titlul de campion in aceasta ultima etapa, in acest moment pe primul loc fiind Domokos Csaba (Ditiriders Ditrau).

Clasa Quad PRO este dominata de Bodea Sebastian de la Quad Club Timisoara  cu 3 victorii de etapa, urmat de Tudor Alexandru Madalin de la MRM Bucuresti. Sitov Marius (Sibiu Racing Team), conduce cu 77 de puncte in clasamentul intermediar al clasei Quad Hobby.

222 C43A7647Lungu Radu Mihai (ATH Racing Floresti) are 3 victorii de etapa si 15 puncte in fata lui Horvath Janos Levente (Master Bike Cluj), la clasa ATV PRO.

Programul de desfasurare:

Ora: 09,00 – 10,00 – Secretariat + RT

- 10,00 – 10,15 – Anternament clasa A + B + Veterani + C + Fete + Juniori

- 10,15 – 10,30 – Antrenament clasa Quad(profi + hobby) / ATV (profi+ hobby)

- 10,30 – Sedinta informare sportivi (briefing)

104 1809 C43A6903- 10,45 – Formare grila clasa A + B + Veterani + C + Fete + Juniori

- 11,00 – START clasa A(2 h + 1 tur); B+Veterani+C+Fete+Juniori ( 1 h si 30 min. + 1 tur)

- 13,30 – Festivitate de premiere pentru clasele A + B + Veterani + C + Fete + Juniori

- 13,45 – Formare grila clasa Quad (profi + hobby) / ATV (profi + hobby)

- 14,00 – START clasa Quad (profi si hobby)+ATV (profi si hobby)(1 h si 30 min. + 1 tur )

- 16,30 – Festivitate de premiere pentru clasele Quad si ATV

(Programul poate suferi modificari in functie de conditiile meteo si numarul sportivilor.)

Program si RP CNIR EC.et.V – Râșnov 13.10.2018 – sunt disponibile aici.

Vă așteptăm!


FRM

DSC07560 finalFederatia Romana de Motociclism impreuna cu clubul CSM Bucuresti au organizat in acest sfarsit de saptamana ultimele etape ale sezonului competitional de Viteza 2018. S-au desfasurat pe circuitul de la Adancata etapele 9 si 10 nationale, precum si etapele 10 si 11 din Campionatul European BMU Road Racing.

Au concurat clasele: Superbike, Supersport, F1000, F600, 125SP, SSP 300cc, Moto3, Juniori 1, 85cc si Oldtimer.

În ciuda unui sezon competițional în care victoria sportivilor români la clasele Est Europene de Superbike și Supersport a fost pusă sub semnul întrebării, am avut parte de un weekend perfect și două etape care ne-au adus bucuria clasării pe primele locuri nu doar la clasele mari, dar și in clasamentul pe națiuni.

C43A9118 finalLa clasa Superbike, sportivul clubului CSM Bucuresti, Robert Muresan, a alergat în acest an pentru prima dată pe o motocicletă Ducati. În ciuda trecerii pe o motocicletă sensibil diferită din punct de vedere al întreținerii și pilotajului, mai mult, pe o motocicletă Ducati din 2012, Robi a reușit și în acest an să câștige la clasa regină. In Campionatul National de Viteza pe locul doi termina Bogdan Vrajitoru de la CSM Bucuresti, iar pe locul trei Adrian Zelca de la Constanta Moto Racing Team.

La clasa Supersport, Ionel Pascota de la clubul Pascota I.I. Racing Timisoara a avut un start de campionat mai greu, pentru ca apoi să obțină cinci victorii și clasări constante pe podium, grație cărora s-a încoronat Campion European BMU. În  Campionatul National de Viteza pe locul doi termina Adrian Petrovici de la Constanta Moto Racing Team, iar pe trei Vlad Bar de la Lupo Racing Timisoara.

DSC07556 finalLa capatul unui sezon tensionat la vârf până în ultima etapă și  in ultima tură de circuit, Vlad Neaga se impune in clasamentul European BMU la clasa Formula 600. În clasamentul național al clasei F600 pe locul doi încheie Dumitru Robertino de la clubul CSM Bucuresti, iar pe trei Giorgio Versaci de la MRM Bucuresti. Este de ramarcat aici că această clasă a debutanților a fost de departe cea mai disputată, Cupa Federației Române de Motociclism fiind câștigată la mare luptă și după multe răsturnări de situație la vârful clasamentului.

Cupa Federatiei Romane de Motociclism la clasa F1000 este castigata in acest an de Alexandru Szekely de la clubul CS Dumbravita. Argintul merge la Adrian Rus de la CSM Bucuresti, iar pe locul trei incheie sezonul Ciprian Iulian Trifan de la ACS Odobesti. Iulian a facut in ultima etapa din acest an o frumoasa supriza castigand pentru prima data locul 1, urcand pe cea mai inalta treapta a podiumului.

1 C43A9456Razvan Mates de la Steaua Bucuresti este Campion National la clasa 125 SP, urmat de Patrascoiu Alexandru Cristian de la acelasi club. Pe locul trei se claseaza Lukacs Hunor de la Lupo Racing Timisoara.

Clasa Moto3 este castigata autoritar de Pop Denis de la CSA Steaua Bucuresti, urmat de Gaspar Andras (Steaua Bucuresti), si Lukacs Hunor de la Lupo Racing Timisoara.

La clasa Juniori 1 avem la finalul campionatului doi sportivi cu 125 de puncte. Szasz Oliver de la clubul Steaua Bucuresti si Daria Ganescu de la ACS Odobesti. Campion National este Oliver datorita numarului mai mare de locuri 1 obtinute (cinci).

DSC05253Campion National la clasa 85cc este Patrick Pascota de la clubul Pascota I.I. Timisoara. De la clubul Steaua Bucuresti, Havadtoi Jozsef, incheie sezonul pe locul doi, iar Babescu Daniel de la clubul Taifun Racing Timisoara isi adjudeca bronzul national.

Campion National la clasa Oldtimer este Sarac Cristian de la clubul Arici Supermoto Arad. Argintul merge la Beleiu Alexandru, iar bronzul la Rusu Ovidiu Adrian, amandoi de la clubul Lupo Racing Timisoara.

Rezultate CNIR Viteza Et. IX – 06.10.2018 – sunt disponibile aici

Rezultate CNIR Viteza Et. X – 07.10.2018 – sunt disponibile aici

Clasamentul General CNIR Viteza 2018 este disponibil aici

Albume foto de la aceste estape sunt disponibile aici pentru data de 6.10.2018 si aici pentru duminica, 7.10.2018.

X logo F64Fotografiile de la aceste ultime etape nationale si europene BMU a fost realizate cu echipament foto Sony furnizat de F64. F64 este este cel mai mare concept store foto-video din Sud-Estul Europei, unde găseşti ultimele noutăţi din domeniu, dar şi cea mai diversificată gamă de echipamente, la cea mai bună calitate. Fotografia însă, nu se rezumă doar la aparatură și drept urmare, F64 creează și content dedicat pe blog sau pe canalul de youtube, organizează workshop-uri, evenimente, cursuri și expoziții în speranța de a uni o comunitate puternică prin creație și educație.

La finalul etapei a IX nationale, colaboratoarea noastra Alexandra Vladutu a luat câteva interviuri:

Adrian Rus #97 – CSM București - “O cursa animată astăzi; am avut un start foarte bun, pornind de pe locul 5. Am reușit să ma mențin pe poziția a III-a cam 75% din cursă. Din păcate limitările motocicletei în materie de suspensii și-au spus cuvântul către final, dar una peste alta sunt mulțumit de rezultat având în vedere materialul de concurs al adversarilor.”

neagaVlad Neaga #194 – VN Motorsport Timișoara - “Weekendul acesta este foarte important pentru mine deoarece se hotărăște castigatorul Est European la clasa Formula 600. Venind din Grecia cu 5 puncte în spatele concurentului meu bulgar, singura opțiune pentru noi este să dăm tot ce putem și să terminăm cursele în faţa lui Yanislav. Jumătate din obiectiv a fost deja atins astăzi când am reușit să recuperez 4 puncte faţa de lider, așa că rămâne să repetăm performanța și în ziua de mâine pentru a urca pe cea mai inalta treapta a podiumului Est-European.”

Adrian Petrovici # 96 – Constanța Moto Racing Team - “Sunt mulțumit de rezultatul de astăzi. Este exact ce mi-am propus încă de la începutul zilei. Chiar dacă plutonul din față s-a detașat, am avut o parte de cursa antrenantă având în roată mea un pilot cel puțin la fel de bun ca mine. Chiar dacă motocicleta mea nu se află într-o stare tehnică prea bună, după câteva depășiri între noi, am reușit să termin pe locul 4 la European și pe 2 la național, asigurându-mi cât de cât poziția de vicecampion în acest sezon.”

Felicitari tuturor sportivilor români, cluburilor și organizatorilor care au facut posibila desfasurarea acestui Campionat!

 


FRM

37217418_1762347273852042_9162078743257153536_oGabriel Comanescu si Andrei Popa de la clubul CSM Braila vor lua startul in cea de a III-a etapa a Cupei MACEC. Aceasta etapa va avea loc sambtata, 13 octombrie 2018, la Pardubice, in Cehia.

Initial aceasta etapa a III-a era programata la sfarsitul saptamanii trecute, la Lvov, in Ucraina. Federatia Ucrainiana de Motociclism a anuntat insa anularea acestei etape.

România are onoarea de a organiza etapa finala de campionat international Cupa MACEC, unde vor participa sportivi de top din Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Bulgaria si România. Aceasta etapa a IV-a se va desfasura la Brăila, sambata 20 octombrie 2018, incepând cu ora 15:00.


FRM

95 asfdasldkhPeste doar doua zile ne intalnim pe circuitul de Viteza de la Adancata pentru a ne sustine favoritii si a afla impreuna campionii nationali si balcanici din acest sezon competitional. Federatia Română de Motociclism impreuna cu clubul CSM Bucuresti organizeaza intre 5 si 7 octombrie 2018 etapele IX si X din Campionatul National de Viteza si etapele X si XI din Campionatul European BMU Road Racing. Acestea sunt etapele finale si avem astfel toate motivele sa fim alaturi de sportivii nostri in incercarea de a urca si in acest an pe cele mai inalte trepte ale podiumului.

Vor concura clasele: Superbike, Supersport, F1000, F600, 125SP, SSP 300cc, Juniori 1, 85cc si Oldtimer si Veterani +40.

15 fhasdlklas gggCu siguranta cea mai asteptata cursa va fi cea a clasei Superbike, acolo unde Robert Muresan (CSM Bucuresti), aflat in acest an pentru prima data la bordul unei motociclete Ducati, conduce in clasamentul general european BMU cu o diferenta de doar 6 puncte in fata bulgarului Martin Choy. Mai mult, Angel Karanyotov se afla pe locul trei la doar 12 puncte de Robi. Sportivii bulgari au venit deja in România si se antreneaza de mai bine de o saptamana in perspectiva acestor etape finale europene BMU.

C43A0279La clasa Supersport, Ionel Pascota a luat deja o optiune clara pentru victorie in Campionatul European BMU si are inaintea acestor ultime doua etape 39 de puncte avans in fata bulgarului Alexander Georgiev. O lupta stransa urmeaza sa se dea pentru argint in campionatul national, unde Dan Mainescu (CSM Bucuresti) si Adrian Petrovici (Constanta Moto Racing Team) sunt despartiti in acest moment de doar 5 puncte.

La clasa F1000 vom avea o lupta stransa pentru aur intre Alexandru Szekely (CS Dumbravita), si Adrian Rus (CSM Bucuresti). In acest moment, intre acestia, diferenta este de doar 2 puncte.

La F600 Vlad Neaga nu mai poate pierde titlul national si este la doar 5 puncte de primul loc in clasamentul general provizoriu al Campiontului European BMU.

C43A9183 gggVineri 5 octombrie 2018 este ziua dedicata antrenamentelor libere si calificarilor. Sambata, 6 octombrie 2018, prima cursa a zilei este programata la ora 14:20, respectiv cursa clasei Juniorilor si motocicletelor de 85cc. Cursa clasei Superbike este programata la ora 16:50, iar festivitatea de premiere la ora 18:20, imediat dupa ce se va incheia cursa motocicletelor clasice.

Duminica, 6 octombrie 2018, cursa clasei Supersport este programata la ora 13:30, iar cursa clasei Superbike la ora 14:10. Festivitatea de premiere pentru toate clasele este programata la ora 16:00

Programul si Regulamentul Particular al CNIR Viteza Et. IX si X sunt disponibile aici.

Vă asteptam!


FRM

394 C43A7898ACS Odobesti a organizat la sfarsitul saptamanii trecute etapa a IV-a nationala de Endurocross. Sub titlulatura :„Cupa Viilor”, aceasta etapa s-a desfasurat pentru prima data la Odobesti, sambata, 29 septembrie 2018.

Felicitam organizatorii, clubul ACS Odobesti alaturi de autoritatile locale, pentru aceasta frumoasa initiativa si implicarea in organizarea acestei etape nationale de Endurocross. La finalul cursei, promisiunea acestora a fost sa organizeze anul viitor o etapa inca si mai frumoasa, o etapa care prin ineditul ei sa atraga spectatorii, mass-media dar si sportivii din toata tara.

Au concurat clasele: A, B, C, Veterani, Quad PRO si ATV PRO.

784 777 721 C43A6602Cu ocazia acestei prime etape din Odobesti am avut si o frumoasa supriza prin înscrierea în competiție a trei piloți consacrați, dar care au lipsit în ultima vreme. Ne-a bucurat și am salutat revenirea pe circuit la clasa ATV a lui Cătălin Mocuța de la clubul Lion Racing Team Arad, iar la clasa Moto a altor doi piloti: lui Nedelcu Madalin de la clubul Dementor Racing si Ionescu Alexandru, care a alergat pentru clubul gazdă ACS Odobesti.

Boțoacă Andrei Nicușor de la CSU Stiinta Bucuresti castiga la clasa PRO si are acum 10 puncte avans in fata lui Sergiu Grecu (Haita Deva), in clasamentul general dupa 4 etape,

Forika Krisztian de la Ditriders Ditrau se impune la clasa Expert si gratie celor doua etape castigate si prezentei constante conduce in clasamentul general intermediar cu 107 puncte in fata lui Penu Serban de la CSM Bucuresti cu 86 de puncte.

Spre bucuria gazdelor noastre, clasa Hobby este castigata de Ionescu Alexandru Octavian care a alergat in aceasta cursa pentru ACS Odobesti.

139 89 C43A7841Di Martino Andrea (Master Bike Cluj), se impune la clasa Veterani si se apropie la doar 7 puncte de liderului clasamentului general intermediar, Domokos Csaba (Ditirders Ditrau).

La clasa Quad PRO, Bodea Sebastian de la Quad Club Timisoara castiga si are acum un avans de 11 puncte in clasamentul general in fata lui Tudor Alexandru Madalin (MRM Bucuresti).

Mocuta Catalin Sebastian de la Lion Racing Team Sebis revine pe circuit dupa o absenta de trei etape si cu toate acestea ajunge primul la clasa ATV Pro.

23 C43A6875Rezultatele CNIR Endurocross Et.IV – Odobesti 29.09.2018 sunt disponibile aici.

Clasamentul Genereal intermediar al CNIR Endurocross dupa 4 etape este disponibil aici.

Felicitari tuturor organizatorilor si sportivilor, ne bucuram ca prin aceasta etapa am avut motive sa calatorim in an centenar  pentru prima data la Odobesti, in regiunea istorica Moldova!


FRM

C43A0031 21 33Ultima etapa europeana BMU de motocros a avut loc in Bulgaria, la Troyan intre 29 si 30 septembrie 2018. Aceasta etapa a fost organizata de Federatia Bulgara de Motociclism si ne-a adus bucuria unor rezultate foarte bune din partea sportivilor nostri. Doua podiumuri, pe cea mai inalta treapa, la clasa mezina si la clasa regina, dar si o medalie de argint.

Au concurat clasele: MX65 & 85, MX1, MX2 Jr. si Veterani.

Adrian Raduta  se impune in Clasamentul General final al clasei MX1, cu un avans de 18 puncte fata de locul doi, bulgarul Toni Tsvetkov si devine astfel din nou Campion European BMU la Motocros.

Zoltan Ordog este  deja Campion European BMU la clasa MX65 inca de la penultima etapa. Cu toate acestea, Zoltan castiga si la Troyan ambele manse si incheie astfel campionatul cu peste 100 de puncte in fata locului doi, bulgarul Enis Bayramov.

La clasa MX85 Marius Popovici termina Campionatul European BMU pe locul 2 si castiga argintul. Este de mentionat aici ca Marius a avut o etapa mai putin disputata comparativ cu castigatorul acestei clase, grecul Marios Kanaris. Mai mult, la Troyan Marius castiga ambele manse ale ultimei etape.

Rezultatele etapei si Clasamentul General Final CE BMU MX 2018 sunt in curs de verificare de catre organizatori si sportivii participanti in Campionatul Eurpean BMU si vor fi publicate in cel mai scurt timp.

Gratie acestor rezultate, România încheie Campionatul European BMU de Motocros pe locul II.

Felicitari tuturor sportivilor!


FRM

IMG_0048Rugam toti pilotii  care vor participa la etapa nationala si europeana BMU de Viteza din 05-07.10.2018 sa aiba in vedere ca la circuitul Motorpark nu va exista un medic de medicina sportiva.

Avertizam astfel pilotii sa verifice cand urmeaza sa le expire Adeverinta Medicala (de medicina sportiva), si sa se ingrijeasca, daca este cazul, sa o obtina pana la startul competitiei.

Sportivii care vor veni acum pentru prima data in Campionatul National trebuie astfel sa aiba in vedere ca nu va exista posibilitatea efectuarii vizitei medicale si obtinerii Adeverintei direct la circuit in ziua competitiei. Acestia vor trebui sa contacteze un medic de medicina sportiva, care sa ii consulte si sa le elibereze Adeverina necesara inscrierii in competitie.


FRM

C43A0618 21Campionatul European BMU de Motocros 2018 are programata la sfarsitul acestei saptamani ultima sa etapa, la Troyan, in Bulgaria. Federatia Bulgara de Motociclism organizeaza aceasta competitie intre 29 si 30 septembrie 2018.

Vor concura clasele: MX65 & 85, MX1, MX2 Jr. si Veterani.

Zoltan Ordog este deja Campion European BMU 2018 la clasa MX65 cu o etapa inainte de incheierea campionatului.

Avem emotii insa pentru clasele MX85 si MX1 unde unde sportivii nostri lupta pentru medaliile europene BMU. La MX85 Marius Popovici este acum pe locul 2, la 42 de puncte de locul 1 si la 26 de puncte de locul III. La clasa regina MX1 Adrian Raduta conduce in clasamentul general cu 22 de puncte in fata bulgarului Toni Tsvetkov si pastreaza astfel un avantaj important inaintea ultimei etape.

Vor mai concura Andrei Poponut la clasa MX2 Junior si Iosif Petru la MX2. La Veterani Ciprian Popescu nu mai poate pierde locul IV si are inclusiv sanse la bronzul acestei clase.

Programul si Regulamentul Particular al CE BMU MX – 29-30.09.2018 Troyan sunt disponibile aici.

Mult succes sportivilor nostri!


FRM

467 vnvncPenultima etapa din Campionatul National Individual al Romaniei la Endurocross se va desfasura in aceasta sambata la Odobesti.  Sub titulatura „Cupa Viilor Domnesti” aceasta etapa va fi organizata pe 29 septembrie 2018 de ACS Odobesti impreuna cu Primaria Odobesti si Consiliul Judetean Vrancea. Evenimentul se desfasoara cu sprijinul Salvamon, ISJ si IPJ Vrancea.

Vor concura clasele: A;B;C;Veterani;Fete;Quad pro si hobby; ATV pro si hobby.

PROGRAM DE DESFASURARE

C43A6387 logo208.00 – 12.00 – Secretariat + Revizie Tehnica
10.00 – 10.30 – Incalzire pe zona speciala. Doar sportivii care au indeplinit toate formalitatile de inscriere in competitie pot efectua incalzirea, pentru clasele QUAD & ATV.
10.30 – 10.45 – Sedinta informare sportivi (briefing). Concurentii claselor QUAD & ATV se vor prezenta in echipamentul de concurs.
11.00 – START clasa QUAD(profi si hobby)+ATV(profi si hobby)(1h si 30 min.+1 tur)
13.00 – FESTIVITATE DE PREMIERE QUAD & ATV
13.15- 13.45 Incalzire pe zona speciala. Doar sportivii care au indeplinit toate formalitatile de inscriere in competitie pot efectua incalzirea, pentru clasele MOTO
13.45 – 14.00 – Sedinta informare sportivi (briefing). Concurentii claselor MOTO se vor prezenta in echipamentul de concurs.
14.00– START clasa MOTO cls.A(2h+1 tur); cls.B+VETERANI+C+Fete(1h si 30 min.+1 tur);
17.00– FESTIVITATEA DE PREMIERE MOTO
Festivitatea de Premiere se va face in cadru festiv la locul desfasurarii competitiei unde prezenta este OBLIGATORIE

C43A6496 logo2Sponsori ai evenimentului: Edil Dan Construct, Ravenol, Ursus, KTM România, Geosport, Decathlon, Marexval, Valcom Construct, Validsoftware, Domeniile Panciu, Moripan Jariștea, Bilka, Tenuta Odobești, Trattoria da Giuseppe, La Local de Proliv.
Partenerii media: invrancea.ro, Monitorul de Vrancea, Sportul de Vrancea și Ziarul de Vrancea.

Programul si Regulamentul Particular al CNIR Endurocross Et.IV – Odobesti 29.09.2018 sunt disponibile aici.

Va asteptam!


FRM

postat mxSteaua Bucuresti este Campiona Romaniei la Motocros in urma etapei nationale care s-a desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute pe Circuitul Ghidut. Clubul Bastya Lazarea a fost organizatorul acestei etape la care s-au inscris 43 de sportivi de la 10 cluburi. In paralel s-a desfasurat si etapa a III-a din Campionatul National Individual al României la Quad 2018.

Au concurat clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2 & Quad.

Podium Campionatul Național de Motocros pe Echipe 2018:

1. CAMPIONI NATIONALI – STEAUA BUCURESTI – total 317 puncte
2. MOTOR TEHNIC TARGU MURES – total 236 puncte
3. MOTO EXTREM LUGOJ – total 173 puncte

IMG_2629La clasa MX1 ambele manse au fost castigate de COCIU Mihail de la clubul Steaua București. La MX2 s-a impus cu 47 de puncte ROSU Vlad Mihai de la Moto Extrem Lugoj.

La Veterani se impune in ambele manse FAZAKAS Zoltan de la Steaua București. De la acelasi club, EROSS Koppany castiga clasa 85cc. Clasa 65cc a fost castigata de CHIUJDEA Ioan de la clubul CSM Bucuresti.

KOVACS Balazs de la clubul Ditriders Ditrau castiga la clasa Amatori.

JIGMOND Liviu Jr. de la Moto Extrem Lugoj se impune autoritar in ambele manse ale clasei 50cc

IMG_3038Campion Național al României la clasa Quad este Kovacs Gergo de la Ditriders Ditrau. Pe locul doi incheie Campionatul Tudor Alexandru Madalin de la MRM Bucuresti, iar pe trei Pavel Kashov (Bulgaria).

Rezultatele complete sunt disponibile astfel:

CN Echipe + CNIR Motocros – Lazarea 22.09.18 – Clasele MX1, Veterani, 85, 50 + Quad

CN Echipe – Lazarea 23.09.18 – Clasele MX2, 65, Amatori

CNIR Motocros – Clasament General Quad 2018 – FINAL

Clas.CNR MX ECHIPE Ghidut-Lazarea 22-23.09 2018


FRM

C43A3386Prima competitie de Hard Enduro de la Poiana Rusca s-a incheiat cu un adevarat succes. Au fost prezenti 117 sportivi, fiind de remarcat aici un numar mare de sportivi din Polonia. Organizator a fost clubul Extrem Motors Orastie.

Au concurat pe o vreme perfecta clasele: PRO, Expert, Veterani si Hobby.

S-a simtit din plin implicarea in organizarea acestui eveniment a sportivilor Raul Patrau si Ovidiu Lascus. Faptul ca acestia au o bogata experienta in competitiile de Hard Enduro a fost de natura sa conduca la alegerea unui traseu apreciat pozitiv de toti participantii. Mai mult, Prologul a fost unul cu adevarat inedit, unul care poate concura cu succes o zi de concurs de Hard Enduro.

C43A2463Rienk Tuinstra de la clubul Go Racing Bucuresti este marele castigator al competitiei (clasa PRO). Acesta a fost urmat la 8 secunde de Loboz Maciej din Polonia. Primul român de la clasa PRO a luat bronzul, acesta fiind Tara Alexandru Petru  (Black Riders Sibiu).

Butiu Marin Bogdan de la clubul Master Bike Cluj a castigat clasa Expert, urmat de pilotii de la Extrem Motors Hunedoara: Costin Viorel Radu si Lascoiu Denis.

C43A4892Clasa Veterani a avut un podium integral de la clubul Master Bike Cluj, cu Stroisteanu Bart castigator, urmat de Horumb Cosmin si Timotei Giurgi.

La clasa Hobby s-a impus polonezul Juraszek Maciej, urmat de Novanc Florin Nicu de la Lion Racing Team Sebis si Pop Alin Dorin de la Haita Deva.

Rezultatele CR HE Poiana Rusca – 22-23.09.2018 sunt disponibile aici.


FRM

30171566_999845350163402_4377573048248381300_oCampionatul European are proramat in acest sfarsit de saptamana o etapa comuna cu Campionatul Balcanic de Supermoto. Etapa a V-a va fi organizata de Federatia Bulgara de Motociclism si se va desfasura intre 21 si 23 septembrie 2018, la Plevna.

Vor concura clasele: SM65, SM85, Open, si S3.

Uram mult succes sportivilor nostri:

- Gănescu Daria – clasa SM85 – club ACS Odobesti

- Băbescu Daniel - clasa SM85 – Taifun Racing Timisoara

- Pascotă Patrick – clasa SM65 – Pascota Ioan Ilie Racing Timisoara

- Vlad Neaga – clasa Open – VN Motorsport Timisoara

- Silagi Radu – clasa Scutere – C&C Motors Lugoj

- Ciurescu Laurentiu - clasa Scutere -  C&C Motors Lugoj

- Chelaru Gabriel - clasa Scutere – Moto Extrem Lugoj

- Nedea George - clasa Scutere – MRM Bucuresti

Programul si Regulamentul Particular al Supermoto CE & CB Et.05 – Plevna 21-23.09.2018 sunt disponibile aici.


FRM

C43A1410  102 194 4 74 18 72 101 21Moto-Clubul Bastya Lazarea organizeaza in acest sfarsit de saptamana Campionatul National de Motocros pe Echipe 2018. Aceasta etapa se va desfasura pe Circuitul de Motocros Ghidut din Lazarea intre 22 si 23 septembrie 2018.

Sambata, 22.09.2018, in paralel cu CNE MX se va desfasura si etapa a III-a nationala de Quad.

Vor concura clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2 & CNIR si Quad.

Program de desfasurare:

Sambata 22 septembrie 2018:

10:00 – 11:00 SECRETARIAT ȘI REVIZIE TEHNICA
11:00 – 11:10 Antrenament Liber – QUAD
11:10 – 11:20 Antrenament Liber – 50 cc
11:25 – 11:40 Antrenament Liber – MX1
11:45 – 11:55 Antrenament Liber – 85 cc
12:00 – 12:10 Antrenament Liber – VETERANI
12:15 – 12:25 Antrenament Oficial – 50 cc
12:30 – 12:45 Antrenament Oficial – MX1
12:50 – 13:00 Antrenament Oficial – 85 cc
13:05 – 13:15 Antrenament Oficial – VETERANI
13:15 – 13:25 Antrenament Oficial – QUAD
13:25 Ședință Tehnică
13:30 – 13:45 Manșa I – 50 cc
13:50 – 14:15 Manșa I – MX1
14:20 – 14:35 Manșa I – 85 cc
14:40 – 14:55 Manșa I – VETERANI
15:00 – 15:20 Manșa I – QUAD
15:30 – 15:45 Manșa II – 50 cc
15:50 – 16:15 Manșa II – MX1
16:20 – 16:35 Manșa II – 85 cc
16:40 – 16:55 Manșa II – VETERANI
17:00 – 17:20 Manșa II – QUAD
17:30 Festivitatea de premiere

C43A0395 115Duminica 23 septembrie 2018

08:00 – 08:25 SECRETARIAT ȘI REVIZIE TEHNICA
08:30 – 08:40 Antrenament Liber – 65 cc
08:45 – 09:05 Antrenament Liber – MX2
09:10 – 09:25 Antrenament Liber – AMATORI
09:30 – 09:40 Antrenament Oficial – 65 cc
09:45 – 10:05 Antrenament Oficial – MX2
10:10 – 10:25 Antrenament Oficial – AMATORI
10:30 Ședință Tehnică
11:00 – 11:15 Manșa I – 65 cc
11:20 – 11:45 Manșa I – MX2
11:50 – 12:05 Manșa I – AMATORI
12:30 – 12:45 Manșa II – 65 cc
12:50 – 13:05 Manșa II – MX2
13:10 – 13:25 Manșa II – AMATORI
14:00 Festivitatea de Premiere

Programul si RP al CNE MX 2018 Lazarea sunt disponibile aici.

Va asteptam!


FRM

1 djfalskdfClubul Extrem Motors Orastie organizeaza in acest sfarsit de saptamana etapa regionala de Hard Enduro de la Poiana Rusca. Aceasta se va desfasura intre 22 si 23 septembrie 2018, in zona Ciulpaz din judetul Hunedoara.

Vor concura clasele: PRO, Expert, Veterani, Hobby si Fete.

Secretariatul general al competitiei este la Pensiunea Casiana.

Program:

Vineri 21 septembrie
18:00 -22:00 – inscrieri + verificarea tehnica + viza medicala (pentru a evita aglomeratia de sambata 22 septembrie)

Sambata 22 septembrie : Prolog
08:00 – 12:30 – inscrieri secretariat + viza medicala
13:10 – 13:25 – briefing
13:30 – plecare in zona de Start Prolog
13:45 – pregatire Start
15:00 – START PROLOG
20:00 – Rezultate Prolog

1 wade finalDuminica 23 septembrie : Cursa
08:00 —- 08:50 inscrieri pentru intarziati
09:00 – briefing
09:15 – formare linie Start
09:30 – START CURSA
17:00 – FINISH– inchidere traseu
19:00 – PREMIEREA

Programul si Regulamentul Particular al CR HE Poiana Rusca sunt disponibile aici.

Pagina de Facebook a evenimentului sunt disponibile aici.

Penstru inscrieri va rugam sa accesati site-ul evenimentului, disponibil aici.

Va asteptam!


FRM

C43A1240 11Zoltan Ordog – Campion European BMU 2018 cu o etapa inainte de incheierea campionatului.

Penultima etapa din Campionatul European BMU de Motocros a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Bulgaria, la Samokov. Etapa a fost organizata de Federatia Bulgara de Motociclism intre 14 si 16 sepetembrie 2018.

Au concurat clasele: MX65 & 85, MX1, MX2 Jr. si Veterani.

Zoltan Ordog a castigat ambele manse ale clasei MX65 si este astfel deja Campion European BMU 2018 cu 238 de puncte. Acesta nu mai poate fi ajuns indiferent de rezultatele din ultima etapa care va avea loc la Troyan peste doua saptamani. Ioan Chiujdea este pe locul 8 in clasamentul general BMU al clasei MX65 dupa 5 etape, iar Maya Cojanu pe locul 14.

C43A0665 21La clasa MX85 Marius Popovici termină pe locul 3 etapa si se mentine gratie acestui rezultat pe locul doi in clasamentul general. Aida Cojanu este pe 4 la general, iar Dennis Habeanu pe 22.

Arthur Tataru se mentine pe locul 5 in clasamentul general al clasei MX2, loc pe care nu il mai poate pierde indiferent de rezultatul din ultima etapa.  Alin Gradinaru este pe 13, urmat de Petru Iosif pe 14.

La clasa MX1, Adrian Raduta se mentine in fruntea clasamentului general cu 282 de puncte si un avans de 22 de puncte fata de bulgarul Toni Tsvetkov.

Ciprian Popescu este pe locul 5 in clasamentul general al clasei MX cu 140 de puncte, iar Ionut Cojanu este pe 9.

La clasa MX Veterani am avut parte de frumoasa surpriza, Ionut Cojanu castiga pentru prima oara in cariera aceasta cursa, mai mult, acesta se impune in ambele manse. Tot la Veterani, mutlumita prestatiei din aceasta etapa Ciprian Popescu nu mai poate pierde locul 4 la general, la fel cum nici Ionut Cojanu nu mai poate pierde locul 6 european BMU.

In urma prestatiei sportivilor nostri România a terminat pe locul doi pe națiuni.

Clasamentul General al CE BMU 2018 inainte de ultima etapa este disponibil aici.

Felicitari tuturor si mult succes in ultima etapa!


FRM

calendar-page-background_9635-28Federatia Macedoneana de Motociclism a anuntat amanarea etapei a V-a de Hard Enduro din Campionatul European BMU 2018 pentru data de 6-7 octombrie 2018

Etapa era programata initial sa se desfasoare la Skopje intre 22 si 23 septembrie 2018. Noua data de desfasurare a concursului este 6-7.10.2018, in aceeasi localitate, Skopje (FYROM).


FRM

muresan ipolito srb

Cu ocazia etapei mondiale de MotoGP care a avut loc la Misano la sfarsitul saptamanii trecute, la invitatia Presedintelui Federatiei Italiane de Motociclism, domnul Presedinte al Federatiei Romana de Motociclism – Cristian Muresan a participat la discutiile privind problemele si viitorul  motociclismului mondial si al Federatiei Internationale de Motociclism – FIM.

Domnul Presedinte a purtat de asemenea discutii despre viitorul si evolutia sportului motociclist de performanta din Europa de Est (în fotografia din partea stânga, domnia sa este alaturi de Presedintele FIM Europe – Dr. Wolfgang Srb si de Presedintele Federatiei Internationale de Motociclism – Vito Ippolito).

Au fost prezenti la aceasta reuniune urmatorii presedinti de federatii moto (de la stanga la dreapta in fotografia de mai jos):
Presedintele Federatiei Sarbe de Motociclism – Mirko Butulija;
Presedintele Federatiei de Motociclism din San Marino – Denis Zanotti;
muresan misanoPresedintele FIM Africa – Marco Comana;
Presedintele FIM Europe – Dr. Wolfgang Srb;
Presedintele Federatiei Italiene de Motociclism – Giovanni Copioli;
Presedintele FIM – Vito Ippolito;
Vicepresedintele FIM – Jos Driessen;
Presedintele Federatiei Australiene de Motociclism – Peter Goddard;
Presedintele Federatiei Române de Motociclism – Ioan Cristian Muresan;
Vicepresedintele Federatiei Elvetiene de Motociclism – Claude Clément;
Fostul presedinte al Federatiei de Motociclism din San Marino – Amedeo Michelotti.

Multumim pe aceasta cale Federatiei Italiene de Motociclism pentru increderea acordata Federatiei Romane de Motociclism.


FRM

C43A1825Etapa a VI-a balcanica de Motocros va avea loc in acest sfarsit de saptamana in Bulgaria. Intre 14 si 16 septembrie 2018, Federatia Bulgara de Motociclism organizeaza la Samokov o noua etapa din Campionatul Balcanic de Motocros 2018.

Concureaza clasele: MX65 & 85, MX1, MX2 Jr. si Veterani. Vor participa din România urmatorii sportivi:

Clasa MX65: Zoltan Ordog, Chiujdea Ioan si Cojanu Maya

Veterani: Cojanu Ionut si Ciprian Popescu

MX1: Adrian Raduta

MX2 Jr.: Tataru Arthur si Poponut Andrei

MX2: Petru Iosif

Regulamentul Paticular al CB MX Et.VI este disponibil aici.

Mult succes!


FRM

C43A4801 logo15Asociatia Club Sportiv Hard Enduro Arad organizeaza in acest sfarsit de saptamana Cupa KOTH Free Ride. Aceasta etapa regionala de Hard Enduro se va desfasura la Ghioroc intre 14 si 16 septembrie 2018

Vor concura clasele: Pro; Expert, Veterani si Hobby.

Organizatorul pune la dispozitia pilotilor interesati urmatorul numar de telefon unde acestia pot obtine mai multe informatii: 0724.028.248.

Regulamentul Particular al este disponibil aici.

Va asteptam!


FRM

DSC_0003Clubul MRM Bucuresti organizeaza in aceasta sambata etapa a III-a nationala de Supermoto si Viteza Juniori pe Motodrom la Arad, pe circuitul VIK Power.

Vor concura clasele: Juniori II si III, SM65, SM85, SOpen, Amatori si Scutere.

Secretariatul si revizia tehnica vor avea loc intre orele 9:00 si 10:30. Antrenamentele libere incep la ora 11:00 cu clasele SM65 si SM85.

Antrenamentele oficiale incepe la ora 12:15, iar prima mansa este prevazuta sa inceapa la ora 14:00. A doua mansa incepe la 15:40 iar festivitatea de premiere va avea loc la ora 17:00.

Programul si Regulamentul Particular al CNIR Supermoto & Viteza Juniori Et.III sunt disponibile aici.

Pagina de Facebook a evenimentului este disponibila aici.


FRM

C43A1122Clubul Motor Tehnic Targu Mures a organizat in acest sfarsit de saptamana etapa a IV-a din Campionatul National de Motocros. Aceasta etapa s-a desfasurat pe circuitul de motocros din Odorheiu Secuiesc, sambata, 8 septembrie 2018.

Au concurat clasele: 50 Juniori II si III; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2; Quad.

Datorita numarului mare de participanti la clasele de Veterani si Amatori, conducerea competitiei a luat decizia modificarii programului de concurs. Astfel, din motive ce tin de siguranta cursei, au alergat in manse separate clasele de Amatori si Veterani. Programul a fost astfel decalat corespunzator, iar pilotii informati.

Vremea a fost buna, in ciuda unei scurte ploi care a venit in a doua parte a zilei. Publicul a fost numeros si a apreciat noua varianta de traseu propusa de organizatori. Clasele mari au avut astfel incepand din acest an parte de un traseul mai lung cu aproximativ 300m.

C43A0522 11Podium MX65

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 110 ZOLTAN ORDOG – Top Cross TCS Otopeni HUSQVARNA 25 25 50
2 22 CHIUJDEA IOAN – CSM Bucuresti KAWASAKI 22 22 44
3 32 VICTOR RUSU – Top Cross TCS Otopeni KTM 18 20 38

Podium MX85

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 23 KOPPANY EROSS – Steaua București KTM 25 25 50
2 17 MARIUS ACHIM POPOVICI – Top Cross TCS Otopeni KTM 22 22 44
3 77 DENNIS STEFAN HABEANU – CSM Flacăra Moreni HONDA 18 20 38

C43A0588 101 21Podium MX1

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 21 VALENTIN ANDRIAN Raduta – Top Cross TCS Otopeni YAMAHA 25 25 50
2 101 MIHAI Stoichescu – Moto Extrem Lugoj HONDA 22 22 44
3 17 ANDONIE FLORIN CATALIN Bota – Arici Supermoto Arad HUSQVARNA 20 20 40

Podium MX2

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 72 ISTVAN Balazs – Steaua București YAMAHA 25 25 50
2 74 ALEXANDRU FLORIN Gradinaru – CSM Bucuresti 20 22 42
3 102 VLAD MIHAI Rosu – Moto Extrem Lugoj HONDA 22 18 40

C43A8710 101Podium clasa 50cc Junior II

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 101 LIVIU JR. Jigmond – Moto Extrem Lugoj KTM 25 25 50
2 105 MARK LUCA Iovita – Moto Extrem Lugoj KTM 22 22 44
3 21 SAMI ALEXANDRU Dumitru – Top Cross TCS Otopeni KTM 18 20 38
4 99 ALEXANDRU LEVENTE Szabo Neamtu – Steaua București KTM 20 18 38
5 25 EORSS MARK Szoke – Motor Tehnic Targu Mures KTM 16 16 32

Podium clasa 50cc Junior III 

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 33 CSILLAG VINCE Becze – Steaua București KTM 25 25 50
2 69 MARK Szabo – Moto Extrem Lugoj KTM 22 22 44
3 23 GIULIA STEPHANIE Pauwels – Master Bike Cluj . 20 20 40
4 10 DEAN VICTOR Iovita – Moto Extrem Lugoj KTM 18 16 34
5 103 ANDREAS CONSTANTIN Balintoni – Moto Extrem Lugoj KTM 0 18 18

C43A1988 332Podium MX2 Juniori

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 332 HORIA ANDREI Strejut – Jitsu Zarnesti KTM 25 25 50
2 194 ARTHUR ANDREI Tataru – Top Cross TCS Otopeni YAMAHA 22 22 44
3 28 LUKACS Hana – Lupo Racing Timisoara  20 20 40

Podium Amatori MX1

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 172 ZSOLT Varga – CSU Stiinta Bucuresti .25 25 50
2 492 CSABA ZALAN Galfi – Motor Tehnic Targu Mures KTM 22 22 44
3 88 BALAZS Kovacs - Ditriders Ditrau  20 18 38

Podium Amatori MX2

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 12 LUCIAN Giurgiuveanu – Top Cross TCS Otopeni KAWASAKI 18 25 43
2 441 KRISZTIAN Forika – Ditriders Ditrau 20 22 42
3 115 ANDREI GHEORGHE Antofie – Jitsu Zarnesti YAMAHA 16 20 36

C43A1762 99Podium Veterani 1

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 99 ZOLTAN Fazakas -Steaua București YAMAHA 25 25 50
2 84 SEBASTIAN Strechioiu -Lido Câmpina KTM 22 22 44
3 75 MARTIAN Iovita – Moto Extrem Lugoj HONDA 20 20 40

Podium Veterani 2

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 66 GABRIEL CIPRIAN Popescu – Dual Racing Team Buc. YAMAHA 25 25 50
2 63 MIHAITA Stoeanovici – Smart Brașov YAMAHA 22 22 44
3 69 DANIEL Nagy – Steaua București YAMAHA 20 20 40

C43A0792 721Podium QUAD

Loc – # – Nume Pilot – Club – Motocicleta – Rezultat Mansa 1 – Mansa 2 – Total puncte Et.IV

1 721 KOVACS Gergo – Ditriders Ditrau . 25 25 50
2 723 ALEXANDRU Tudor Madalin – MRM București YAMAHA 20 22 42
3 717 CSABA Lorincz – Ditriders Ditrau . 16 20 36

Rezultatele complete ale CNIR Motocros Et.IV sunt disponibile aici.

Urmeaza etapa nationala de Motocros pe Echipe, care se va desfasura la Lazarea intre 22 si 23 septembrie 2018

Ultima etapa din Campionatul National Individual al României 2018 la Motocros se va desfasura pe 27 octombrie 2018 la Sfântu Gheorghe.

Vă așteptăm!


FRM

37238895_1762347993851970_3631916335107145728_oCampionatul National Individual al Romaniei la Dirt Track 2018 s-a incheiat dupa cele 4 etape organizate de cluburile CSM Braila si C.S.T.A. Bucuresti.

Campion National 2018 la clasa Seniori este Gheorghe Adrian de la clubul CSTA Bucuresti.

La Juniori, titlul de Campion National 2018 ramane la Braila, castigator fiind Popa Andrei de la CSM Braila.

Clasamentul General 2018 poate fi consultat aici.

Felicitari tuturor sportivilor si va asteptam pe 20 octombrie, la Braila, pentru cea de a V-a etapa a Cupei MACEC. Avand in vedere ca aceasta este si ultima etapa, se anunta un adevarat spectacol pe Stadionul Municipal din Braila.


FRM

C43A4009 logo15Clubul Bastya Lazarea organizeaza in acest sfarsit de saptamana o etapa regionala de Hard Enduro. Aceasta va avea loc pe 9 septembrie in zona circuitului de Motocros Lazarea si va conta in Campionatul Regional de Hard Enduro al zonei Centrale.

Vor concura clasele: Pro; Expert, Veterani si Hobby.

Programul competitiei:

08:00 – 11:00 – inscriere

11:00 – antrenamente libere

12:00 – Start

C43A4943 logo1518:00 – Festivitate de Premiere

Pentru mai multe detalii si inscriere, organizatorul poate fi contactat la telefonul 0744.573.175

Regulamentul Particular si Programul Hard Enduro Lazarea sunt disponibile aici.

Evenimentul are o pagina de Facebook dedicata aici.


FRM

14 kjdflkasdj yyyIn aceasta sambata se va desfasura etapa a IV-a nationala de Motocros pe circuitul din Odorheiu Secuiesc. Organizator este clubul Motor Tehnic Targu Mures.

Vor concura clasele: 50 aut.jun.III si jun.II; 65cc; 85cc; MX2; MX2 jun.; MX1; Amatori MX1 si MX2; Veterani 1 si 2; Quad.

Rezivia tehnica este programata in dimineata zilei de 8 septemebrie 2018, intre orele 08:00 si 10:00. Antrenamentele libere incep la ora 10:30, iar cele oficiale la ora 12:35.

Mansa I a clasei 50cc este programata la ora 14:10. Mansa a II-a incepe la ora 16:10 tot cu clasa 50cc si se incheie cu clasa MX1 & MX2 la ora 17:20.

Ceremonia de Premiere va avea loc pentru toate clasele la ora 18:15.

Dupa trei etape, clasa MX1 este condusa de Adrian Valentin Raduta de la clubul Top Cross TCS Otopeni cu numarul maxim de puncte posibile, 150. Acesta mai poate fi ajuns pana la finalul campionatului doar de Mihai Stoichescu de la Moto Extrem Lugoj.

La clasa MX2 intalnim aceeasi situatie, liderul Alexandru Florin Gradinaru (CSM Bucuresti), conduce cu 135 de puncte si mai poate fi ajuns in ultimele doua etape doar de Szebasztian Biro Toth de la clubul Motor Tehnic Targu Mures.

Horia Andrei Strejut (Jitsu Zarnesti), conduce clasa MX2 Juniori cu 125 de puncte, urmat de Stefania Bancila (Top Cross TCS Otopeni – 108 puncte), si Iasmina Stan (CSM Bucuresti – 98 puncte).

99 skljfaClasa 50cc Jun.II este dominata de Jigmond Liviu Jr. de la Moto Extrem Lugoj, iar cea a Juniorilor III de Csillag Vince Becze de la CSA Steaua Bucuresti.

Zoltan Ordog (Top Cross TCS Otopeni), conduce cu maxim de puncte la clasa 65cc, dar inca mai poate fi ajuns in ultimele etape de Ioan Chiujdea de la CSM Bucuresti. Intre cei doi sunt acum 22 de puncte.

Clasamentul este mult mai strans la clasa 85cc. Aida Ioana Cojanu (Top Cross TCS Otopeni), conduce cu 117 puncte si este urmata la doar 2 puncte de Eross Koppany (CSA Steaua Bucuresti).

La Veterani 1 conduce Zoltan Fazakas (CSA Steaua Bucuresti), iar la Veterani 2 Mihaita Stoeanovici (Smart Brasov).

La Amatori MX1, Csaba Galfi de la clubul organizator are 119 puncte si este urmat la doar 4 puncte de George Alexandru Popa de la clubul Jitsu Zarnesti.

La Amatori MX2 Zsolt Okos de la CSA Steaua Bucuresti este deja castigator al acestei clase cu doua etape inainte de incheierea CNIR Motocros 2018.

Programul (cu si fara Quad) & RP al CNIR MX et. IV Odorheiu Secuiesc sunt disponibile aici.

Clasamentul General CNIR MX 2018 dupa III etape este disponibil aici.


FRM

40661906_988756084654287_8941607390369808384_oIezer Adventure a avut programata la sfarsitul saptamanii trecute cea de a II-a editie. Regionala de Hard Enduro (Sud), s-a desfasurat in zona Masivului Iezer intre 31 august si 2 septembrie 2018. Organizator a fost clubul Dementor Racing.

Au concurat clasele: Pro; Expert, Veterani, Hobby ; Quad, SSV si ATV.

Fata de prima editie din 2017, Iezer Adventure 2018 a fost un evident progres. Mai multi sportivi, mai multi spectatori si o deosebita atentie la promovarea acestei competitii.

40751252_988756061320956_401269074954289152_oCastigatori MOTO:

Clasa PRO:

SKINNER MIKE – clubul: Hai la Miscare Sibiu

Clasa Expert:

LASCUS OVIDIU PETRISOR – clubul Extrem Motors Hunedoara

Clasa Veterani:

DUICU ROMEO – clubul Vectra Zarnesti

Clasa Hobby:

CACIULA DUMITRU MARIAN – clubul Master Bike Cluj

40685588_988756577987571_968638828896059392_oCastigator Quad PRO:

BODEA SEBASTIAN – Quad Club Timisoara

Castigator ATV PRO:

LUNGU RADU MIHAI – ATH Racing Floresti

Castigator SSV Hobby:

STRAMBU MATEI ONISIM – ATH Racing Floresti

Rezultatele CR HE Iezer Adventure 2018 sunt disponibile aici.

Sponsorii evenimentului au fost: Mercedes-Benz Vans, Vitalis , Dr Oetker, Alka, ASP Group Distributing, NILS, Pepsi și Cramele Cricova.


Autentifica-te  
×