Jump to content
  • entries
    36
  • comments
    0
  • views
    18,041

Motoraliul Anual National – M.A.N. Romania Transfăgărășan EPICA Ediția V


motosuport

801 views

 Share

M.A.N. Romania - Transfăgărășan EPICA - Ediția V ......... e greu sa încep să descriu acest eveniment deoarece au fost 5 zile în care am avut parte de o adevarată aventură în lumea moto. Cei care au fost prezenți pot să confirme acest lucru. Nu vreau să ridic în slăvi un festival moto doar pentru ca am participat ca partener principal și sunt pe cât se poate de sincer în mica descriere pe care o voi face.

Menționez faptul că e prima dată când particip la acesastă întrunire moto și pot spune că-mi pare rău că nu am fost și la edițiile anterioare. Deși e prima dată când mă întâlnesc cu Cristi Precupeanu (aka GOSPODARUL sau GOSPO), Nicola Cornățeanu (THE GOD NIK level 14 - știe el de ce am menționat această poreclă :D) și echipa lor de prieteni cu care organizează totul, am rămas surprins să vad cu câtă ospitalitate ne-au primit. Participând ca și partener principal împreună cu DUCATICLUJ am fost invitați de miercuri la Cabana Cumpăna, cabană situată pe malul lacului Vidraru - locul unde a fost organizat festivalul. Am fost întâmpinați cu brațele deschise și binențeles cu o mazăre la ceaun fabulos de gustoasă. Jos pălăria Nik - bucătarul nostru din prima seară. Deși eram doar o mână de oameni am petrecut împreună până dimineata. Oameni #FAINI, locație SUPERBĂ, mâncare BUNĂ, festival MOTO - acestea sunt doar câteva din ingredientele care deja le aveam pentru zilele ce urmau să vină.

DSC_0207 copy   DSC_0013 copy   DSC_0137 copy

Ziua de acomodare a trecut cu brio așa că JOI am început în forță - binențeles după micul dejun și o cafea. Participând la M.A.N. ROMÂNIA - ca partener și suport tehnic/media pentru DUCATICLUJam trecut direct la treabă. Am montat cortul cu echipă de la AUTOWORLD (dealer și service autorizat DUCATI la Cluj-Napoca), am aranjat motocicletele pe care aceștia le-au adus pentru prezentare (Multistrada 950, Scrambler Cafe Racer, xDiavel S, SuperSport S) și test drive (Monster 797 și Scrambler Classic) și am continuat cu povești cu și despre motoare, tombolă organizată de DUCATICLUJ - premii: accesorii DUCATI și cupoane valorice de 100 €. Deși joi încă nu erau foarte mulți motocicliști prezenți, a fost o zi plină, o zi în care nu am stat o secundă și a fost ziua în care pentru prima data m-am urcat pe un DUCATI Scrambler. Am rămas impresionat de acest model așa că am fost invitat de Sebi (Sebastian Enache Gazdac - sales manager DUCATICLUJ ) și de Seba (Sebastian Sabo - specialist marketing DUCATICLUJ) să fac un test drive mai lung cu acest model dar și cu Monster 797.

DUCATI-test-drive-Monster-si-Scrambler-bikermag.ro_.jpg

DSC_0001 copy   DSC_0005 copy   DSC_0003 copy

DUCATICLUJ a reușit să facă o impresie foarte bună în ciuda faptului că încă la Cluj-Napoca nu au un sediu dedicat DUCATI (se lucrează intens pentru a finaliza construcția), dar cu toate acestea deja au vândut unități noi, accesorii, echipamente și investesc foarte mult în promovarea acestui brand, cu renume pe plan mondial. FELICITĂRI pentru ce a-ți făcut până acum dar și pentru ce știu că veți face de acum înainte pentru posesorii și pasionații de DUCATI.

Tot la M.A.N. ROMÂNIA am avut plăcerea să mă reântâlnesc cu Răzvan Weselowski (manager DUCATIROMÂNIA), Fabio Gabriel Todircan (sales manager DUCATIROMÂNIA) și binențeles președintele clubului DOC BUCUREȘTICristinel Bogdan Bărbulescu. Oameni #FAINI cu care am reușit, la unu două pahare răcoritoare de bere, să povestesc și să aflu ce se mai întamplă prin București cu acest brand, care pe zi ce trece prinde o amploare tot mai mare la noi în țară.

DSC_0074   image1   DSC_0547

În acest an la Motoraliul Anual Național M.A.N. România am avut parte de invitați speciali, evenimente și concerte pe măsură:


Mai jos am postat un video creat de Calin Profir care a reușit să surprindă în câteva cadre esența festivalului M.A.N. ROMÂNIA.

Sursă foto din videoclip: Micadu.ro

Ce să mai?....un festival moto la care merită să mergi indiferent că vei merge călare pe motor, cu mașina, autobuz sau cu trenul. Subliniez faptul că este un festival care începe de joi (pentru unii de miercuri) și se termină duminică. Practic a fost un mini concediu pe malul lacului Vidraru.

La anul cu siguranță vom fi prezenți și recomand tuturor care citesc acest articol să vină si ei, indifernet că vin ca participanți sau ca parteneri.


Cei care doresc să răsfoiască în albumul de poze, o pot face pe pagina noastră de facebook. Sunt destul de multe și zic eu merită văzute.


Link-uri utile:


ÎN CURÂND CONCURS #sayDUCATI ! 

PREMII OFERITE DE:

Logo_ducati_web.cdr

Content Protection by DMCA.com

Vezi sursa

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...