Mergi la conţinut

Dual Motors

  • postări
    45
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    20.165

A inceput cursa pentru café racer-ul Yamaha XSR900 Abarth!...


Dual Motors

351 vizualizări

A inceput cursa pentru café racer-ul Yamaha XSR900 Abarth! Participa si tu!

2017_YAM_XS850AB_EU_BNS4_STA_010.jpg

Motocicletele Yamaha Sport Heritage omagiaza modelele clasice, combinand tehnologia de ultima ora cu stilul retro, o reteta de success care, iata ca atrage din ce in ce mai multi rideri. Iar istoria de 60 de ani a brandului nipon pune la dispozitia designerilor suficiente surse de inspiratie care sa permita crearea unor motociclete asa cum este XSR900. Builderi legendari, asa cum sunt Shinya Kimura si Roland Sands au fost cooptati in dezvoltarea motocicletelor din seria Sport Heritage, Yamaha implicandu-se mai mult decat orice alt producator japonez in noul curent care pune accent pe construirea unor motociclete care odata iesite din showroom sa fie cat mai “customizabile” de catre rideri.

Acum, Yamaha isi uneste fortele cu Abarth, unul dintre cele mai prestigioase branduri italiene din lumea masinilor de curse, propunand pasionatilor un Café Racer in editie limitata. Este vorba despre XSR900 Abarth, propulsat de recunoscuta unitate cu trei cilindri, de 850 cmc, un motor care “stie” sa ofere un cuplu puternic si liniar la orice turatie, “ajutat” si de un sistem de control al tractiunii si de un ambreiaj cu patinare. Dotat cu ghidoane “slip on” dar si o sa tip monopost, XSR900 este menit sa tina lipit pilotul de motocicleta, accentuand senzatia de agilitate. Aceasta editie speciala a XSR900 are aripa fata si carenajul seii produse din nobilul material reprezentat de fibra de carbon. Sistemul de evacuare este cap-coada de la Akrapovic si daca tot am folosit sintagma “nobil material”, ei bine, acesta este din titan. In editie Abarth, XSR900 este singura motocicleta in schema de culoare gri/rosu, fiind de altfel produsa in doar 695 de unitati, fiecare cu o placheta din aluminiu, cu numar de identificare.

Atentie, astazi,17 ianarie, la ora 14 CET, Yamaha da startul sistemului de inregistrare online pentru achizitionarea acestei bijuterii, primii 95 de clienti urmand a se bucura de VIP Abarth Experience. Daca iti doresti un XSR900, primul pas este sa intri pe www.xsr900-abarth.eu!De mentionat ca paleta accesoriilor originale XSR900 este larga, urmand ca si colectia de haine si accesorii Faster Sons sa fie marita cu articole exclusiviste.

Si pentru ca aceasta colaborare intre Yamaha si Abarth sa fie completa, producatorul de masini lanseaza si el conceptul 695 Tributo XSR, vopsit in aceleasi colori cu motocicleta café racer, multe componente de caroserie din carbon, o linie de evacuare Akrapovič si, nu in ultimul rand, un logo XSR pe portbagaj.



0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...