Jump to content
  • entries
    5,194
  • comments
    0
  • views
    505,191

Vlad Dobre câștigă de “Ziua B”!


freeriderro

158 views

 Share

Cum toți știm, Ziua B este concursul care deschide calendarul Riders Club. Nu și de această dată, deoarece începutul de sezon a fost unul foarte ud.

dobre.jpg?x12266Vlad Dobre cu un avantaj considerabil.

După amanârea concursului din cauza ploiilor, Ziua B a fost reprogramat pentru începutul lunii august. Încă din prima fază a înscrierilor, numarul de participanți a fost unul record, în jur de 1.400 de ciclisti fiind înscriși pe platforma Riders Club. Dar să vorbim despre prezent. Din cauza amânării concursului, numarul celor prezenți a fost de peste 700 de participanți. Cicliști de toate vârstele s-au aliniat la start pentru a se bucura de poteciile pădurii Cernica. Din păcate cu o zi înainte de start, o veste proastă a apărut pe rețelele de socializare și anume faptul că Alexandru Stancu va lipsi pentru o perioadă de la linia de start, din cauza unei căzături la antrenament ce a dus la o fractură în zona încheieturii mâini acestuia. Echipa FreeRider iți ureaza însănătosire grabnica și să te urci in șa cât de curând.

GAB4893.jpg?x12266Cei trei pe urmele lui Dobre.

Asfalt, drum forestier, poteci în mijllocul câmpului, single trail-uri, toate acestea au format cei 38 de kilometri ai traseului standard. Chiar dacă traseul nu este unul foarte solicitant din punct de vedere tehnic, viteza cu care se rulează pe acest traseu este una foarte mare, fapt ce clasează Ziua B în top-ul celor mai rapide trasee din România.

La ora 11:00 startul a fost dat, în frunte cu elitele. Andrei Nechita, Vlad Dobre, Gerhard Dumitrescu, Tudor Căzăceanu, Leonard Barbu, sunt unii dintre cei care era protagoniști acestui an. Primii 4 kilometri au fost pe asfalt, si plutonul a avut timp să se așeze în funcție de valoarea fiecărui ciclist. La intrarea în pădure, cei menționați mai sus erau grupați plus ceva intruși, printre care mă număram și eu.

După cum m-am așteptat cursa a fost una foarte rapidă, acest lucru avantajându-l pe Vlad Dobre venit din ciclismul de șosea. Acesta a reușit să câștige detașat în fața juniorilor Gerhard Dumitrescu și Tudor Căzăceanu. În cursa fetelor Karina Bonta a câștigat, fiind urmata de Estera Ana-Maria Coteață și de Karina Kubat.

Așadar am ajuns și la finalul acestei ediții a concursului Ziua B, la fel de fericiți și plini de voie bună. Felicitări organizatorilor pentru un concurs reușit din toate punctele de vedere. Ne vedem și anul viitor!

Material redactat de Ștefan Chivu


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...