Jump to content
  • entries
    540
  • comment
    1
  • views
    72,762

Yamaha anunță lansarea noului Tenere


pemotoare.ro

578 views

 Share

yamaha-t7-concept.jpg

Yamaha începe campania de teasere pentru o nouă motocicletă adventure. Nicio vorbă despre numele modelului, dar cam toată lumea știe că este vorba despre versiunea de serie a conceptului T7, prezentat toamna trecută la Milano. 

Astfel, noul Tenere va fi construit în jurul motorului cu doi cilindri în linie de pe Yamaha MT-07, una dintre cele mai bine-vândute motociclete din Europa datorită raportului preț-performanțe foarte bun. Va avea o roată de 21 inch pe față și una de 18 pe spate, iar rezervorul ar trebui să aibă undeva pe la 17-19 litri.

Rămâne de văzut cât anume din conceptul T7 va rămâne în versiunea de serie, dar cu un motor de 75 cp și o masă ce n-ar trebui să depășească prea mult 200 de kg cu rezervorul plin, noul Tenere va fi o variantă foarte interesantă.

Apariția noului Tenere duce la dispariția monocilindrului de 660 cmc, aflat pe piață de aproape 10 ani în această formă și cu o istorie îndelungată. Yamaha a lansat pe piață primul XT600Z Tenere în 1984, iar de atunci modelul a trecut prin mai multe transformări, fiind una dintre cele mai populare motociclete de aventură.

Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, Tenere încă stârnește pasiuni. Află despre povestea Kulturide East Adventure –  șase motocicliști români care-au plecat într-o aventură de 6.000 de km prin Asia. 


Articol preluat de pe site-ul pemotoare.ro

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...