Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,246

Stages oferă powermetru pe ambele brațe ale angrenajului


freeriderro

174 views

 Share

Stages-Power-LR-dual-side-power-meter-DuStages e una dintre cele mai populare mărci de powermetre în România, în mare parte datorită prețului foarte avantajos al produselor lor. Conform cu testele și feedback-ul de la Team Sky care are succes fantastic în marile tururi cu acest format, nu e neapărat nevoie de măsurarea puterii independentă pe ambele picioare. Dar pentru că există cerere, ei oferă acum și această variantă.

Noul Stages Power LR are montați senzori separați pe ambele brațe ale angrenajului, începând cu ultimele modele Shimano Dura-Ace 9100 și Ultegra R8000. Cei doi senzori oferă măsurarea independentă a forțelor pozitive și negative pe fiecare braț și atunci când sunt împerecheați prin ANT+ oferă informații de dinamica pedalării în timp real: Pedaling Smoothness (pe ce procent din rotația pedalei este aplicată cu adevărat forță pe aceasta) și Torque Effectiveness (cât din puterea aplicată e folosită pentru propulsie).

La fel cu vechiul model simplu, acesta e impermeabil, are senzor de cadență încorporat și transmite pe ANT+ sau Bluetooth. Funcționează cu computerul Stages Dash și cu aplicația Link ce se ocupă și de actualizările wireless de software, dar funcționează practici cu orice computer compatibil ANT+/BTLE. Modelul preinstalat pe angrenajul Dura-Ace costă 1399 Euro iar cel pe angrenajul Ultegra costă 1099 Euro. Ambele modele sunt dinsponibile din toamna aceasta. Greutatea adăugată angrenajului de senzori este de maxim 35 g!

Stages spun că pentru majoritatea utilizatorilor este suficientă măsurarea puterii doar pe piciorul stâng, dar pentru cei ce știu că au diferență mare între forța picioarelor sau care își revin după o accidentare, dar și pentru cei ce vor doar să aibă toate informațiile, Stages au acum o opțiune pentru a concura cu restul producătorilor de pe piață.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Importator în România: CycleMaster

 


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...