Jump to content
  • entries
    1,467
  • comments
    0
  • views
    69,181

CNIR Supermoto, Scutere si Viteza Juniori – Cronica ultimei etape – Arad 09.09.2017


FRM

219 views

 Share

8A9A4527-2Campionatul National Individual al Romaniei la Supermoto, Scutere, Viteza Juniori s-a incheiat sambata, 9 septembrie 2017. Motorsport Race Management a fost clubul care a organizat Etapa a III-a finala din calendarul national 2017, aceasta etapa desfasurandu-se pe circuitul VIK Power din Arad.

Au concurat clasele SM65, SM85, Juniori 2, Juniori 3, Scutere, Old Timer, Amatori și SOpen.

SuperMoto 03 Ovidiu Cavasdan-13Despre atmosfera ultimei etape din Campionatul National vorbeste cel mai bine noul record de pista reusit de  Neaga Vlad #194, proaspatul castigator al al categoriei SOpen – CNIR 2017. Sportivul de la VN Motorsport se impune astfel in aceasta etapa in fata lui Gregoire Andre de la Moto Bike Shop Timisoara si Szekely Alexandru de la CS Dumbravita. In Clasamentul General National – CNIR Supermoto 2017 – clasa SOpen, locurile doi si trei sunt ocupate tot acestia din urma, dar cu Szekely pe doi si Greogoire pe trei.

La Amatori s-a impus atât în Etapa 03 cat si in Clasamentul National  Fantinuoli Mario, urmat de Filimon Andrei de la Las Vegas Arad și Flonta Gheorghe Sorin de la Arici Supermoto Arad. Aceasta clasa ne-a rezervat si un moment emotionat, veteranul Fantinuoli Mario de la Lupo Racing Timisoara si-a anuntat retragerea din activitatea competitionala, aceasta fiind ultima sa cursă. Federatia Romana de Motociclism felicita si ii multumeste sportivului Fantinuoli Mario pentru frumoasa si indelungata sa activitate sportiva. Acesta a fost alaturi de noi si de sportul romanesc in general de aproape douazeci de ani in diferite discipline si clase moto ale Campionatelor Nationale Individuale ale României. Clasamentul Et.03, clasele SOpen si Amatori, este disponibil aici.

SuperMoto 03 Ovidiu Cavasdan-5La clasa SM65, Pascota Patrick, sportivul Moto-Clubului Pascota I.I. Timisoara se impune din nou si devine Campion National Al României 2017 cu 125 de puncte. Acesta este urmat in Clasamentul General de Szabo-Neamtu Alexandru de la Steaua Bucuresti si Iovita Mark Luca de la Moto Extrem Lugoj.

La SM85 victoria in Etapa 03 este a lui Babescu Daniel de la Taifun Racing GT Timisoara, el castigand titlul de Campion National. Acesta este urmat in Clasamentul General National de coechipiera sa Ganescu Daria si de Pascota Patrick. Rezultatele complete ale claselor SM65 si 85 sunt disponibile aici.

CNIR Viteză Juniori II 2017 a fost dominat de Szasz Oliver de la Steaua Bucuresti. Acesta se impune in ultima etapa si devine Campion National, urmat de Ganescu Daria de la Taifun Racing GT Timisoara si de Pascota Patrick de la Pascota I.I. Timisoara.

La Juniori III Szasz Martin de la Steaua Bucuresti castiga aceasta etapa si devine Campion National cu maxim de puncte posibile. Este urmat in Clasamentul General National de Szabo-Neamtu Alexandru de la Steaua Bucuresti si Iovita Mark Luca de la Moto Extrem Lugoj. Rezultatele juniorilor sunt disponibile aici.

SuperMoto 03 Ovidiu Cavasdan-46La clasa Scutere primele doua locuri au fost monopolizate de sportivii de la Moto-Clubul C&C Motor Lugoj, Ciurescu Laurentiu si Silaghi Radu. Acesta din urma a reusit in aceasta ultima etapa sa strice parcursul perfect al lui Laurentiu din 2017 si sa castige o mansa. Ciurescu Laurentiu devine astfel Campion National, impunându-se cu 145 de puncte in fata coechipierului sau Radu care a adunat 112. Pe locul trei la Arad a terminat Filimon Andrei, acesta obtinand astfel locul 5 in Clasamentul General National 2017. Rezultatele completele ale clasei Scutere sunt disponibile aici.

La clasa OldTimer am asista la cele mai animate manse. Mândria, determinarea, problemele tehnice, pilotii din Serbia si o scurta rafala de ploaie fiind premise suficiente pentru un spectacol unic. La OldTimer 1000 se impune Rusu Ovidiu Adrian de la Lupo Racing Timisoara, urmat de Sarac Cristian de la Arici Supermoto Arad si Alamorean Gheorghe Sorin de la Pascota I.I. Timisoara, aceasta fiind si ordinea pana acum in Clasamentul General Oldtimer 2017 la aceasta clasa. La clasa OldTimer 250 cursa si Cupa FRM Supermoto 2017 au revenit sportivului sarb Nedeliko Mradanovic. Rezultatele claselor OldTimer 1000 si 250 sunt disponibile aici.

Clasamentul General 2017 CNIR Supermoto, Scutere si Viteza Juniori poate fi consultat aici.

Mulțumirile organizatorilor merg către VIK Power Arad, partenerilor RockFM, RPG Security, SMURD Arad si IMPERIUM Moto.

Va asteptam la Gala Campionilor 2017!


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...