Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,252

Ediție specială Pinarello Dogma F10 King of Spain – tribut Chris Froome


freeriderro

278 views

 Share

Pinarello-Dogma-F10_King-of-Spain-limiteUn lucru oarecum normal atunci când ciclistul tău sponsorizat e gata să câștige Turul Spaniei, Fausto Pinarello a mers personal la Madrid pe 9 septembrie să îi ofere o bicicletă special construită pentru Chris Froome în ultima etapă din Vuelta 2017. Modelul unic de Dogma F10 colorat în steagul Spaniei avea rolul de a-l felicita pe Froom pentru dubla reușită de anul acesta în Turul Franței și al Spaniei, nu întâmplător bicicleta fiind de fapt și o combinație de culori între cele două tricouri câștigate.Pinarello-Dogma-F10_limited-edition-Chri

Se pare că Pinarello au primit multe laude pentru grafica bicicletei respective, astfel că au decis să o adauge ca opțiune pentru F10 în 2018 sub forma unor ediții limitate.

Pinarello-Dogma-F100_limited-edition-GirVa exista și un model special aniversar Giro 100 de ani cu teme roz, deși Sky nu au avut vreun mare succes la această ediție, cu un singur sportiv în top 20.

Pinarello-Dogma-F10_King-of-Spain-limiteDogma F10 King of Spain este deja disponibilă pentru comandă, primele livrări fiind programate pentru noiembrie 2017.

Pinarello-Dogma-F10_King-of-Spain-limiteModelul va fi disponibil în trei versiuni, una fiind o replică exactă a celei primită de Froome, cu logo-ul echipei Sky și logo-ul sub forma unui rinocer al lui Froome.

Pinarello-Dogma-F10_King-of-Spain-limitePentru cei care nu sunt neapărat fani Froome există o versiune fără logo-ul personal al acestuia.

Pinarello-Dogma-F10_King-of-Spain-limiteÎn fine, pentru cei ce nu doresc nici logo-ul echipei Sky dar sunt încântați de grafică, există și versiunea fără elemente galbene și fără logo-uri.

Bicicleta este același model standard asimetric aero din carbon F10 apărut la începutul acestui an, cu spațiu pentru anvelope de 25 mm. Ediția King of Spain e disponibilă doar sub formă de cadru, în 11 mărimi între 44-62 cm.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...