Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,252

Noi opțiuni de grip-uri și ghidolină de la ESI în 2018


freeriderro

228 views

 Share

esi-grips-bliss-grips-shaped-silicone-foNu sunt puțini cei ce iubesc și jură pe grip-urile de top de la ESI (mă includ și eu aici). Pentru cei ce vor opțiuni și forme noi, cei de la ESI au pregătit surprize pentru 2018. Noile ESI Bliss trec de la grosimea chunky în exterior către una mai mică spre interiorul ghidonului unde stau arătătorul și degetul mare. Ideea e de a oferi amortizare unde e nevoie mai mare de ea dar și de a îmbunătăți senzația și controlul pe ghidon.

esi-grips-bliss-grips-shaped-silicone-foModelul va ajunge în magazine în câteva luni la prețul de 32 USD perechea și va fi disponibil în toate opțiunile de culori ale colecției Fit Grip, cu o greutate de 50-52 g perechea.

esi-grips-tops-n-drops-road-bike-handlebesi-grips-tops-n-drops-road-bike-handlebPentru cursiere, ei au introdus tehnologia spumei siliconice din grip-urile de MTB pe ghidolină, oferind o aderență superioară în jumătatea inferioară a ghidonului, în timp ce zona superioară rămâne la o grosime normală. Prețul va fi de 44 USD pentru un set dar ghidolina va fi vândută la bucată, pentru o singură parte a ghidonului, la 22 USD, pentur a lăsa posibilitatea de a face mix-uri de culori. Aceasta va fi disponibilă la începutul lui 2018!

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGT Zaskar 9R Elite (2018)
c810fd3debb2ee0d736024221a17cf1f?s=96&d=

Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...