Jump to content
  • entries
    5,185
  • comments
    0
  • views
    504,537

Hammerhead Karoo este noul ciclocomputer cu Android


freeriderro

309 views

 Share

Hammerhead Karoo este un nou ciclocomputer care urmează a fi lansat pe piață în curând. Funcționează cu sistemul de operare Karoo care are la bază un Android 6.0. Numele Karoo vine de la deșertul din Africa de Sud unde fondatorii mărcii au crescut pe biciclete. Karoo este un ciclocomputer smart care știe cam de toate. Punctul lui forte este navigația și crearea de trasee direct de pe computer, fără a fi nevoie de ajutorul unui computer sau telefon.

ciclocomputer-Hammerhead-Karoo-07.jpg?x1

Hammerhead Karoo dispune de integrare cu Strava, oferă programe de antrenament, iar împerecherea cu senzorii se face fie prin ANT+ fie Bloetooth. Senzorii ce pot fi conectați sunt: viteză, cadență, puls, putere, schimbarea vitezelor, oxigenarea mușchilor și controlul trainerului.

ciclocomputer-Hammerhead-Karoo-02-1024x6

Suplimentar față de conectivitatea ANT+ și Bluetooth, Karoo dispune de WiFi și inclusiv conexiune GSM, mulțumită sim-ului care poate fi introdus la interior. Dispozitivul este dotat cu un acumulator de 3000 mAh Li-Polymer care oferă 15 ore de funcționare normală sau 10 ore de utilizare dacă ai pornite datele, wireless-ul, iar ecranul are luminozitate maximă. Acumulatorul se încarcă în maxim 3 ore.

ciclocomputer-Hammerhead-Karoo-01-1024x6

Unitatea este robustă. La interior dispune de un șasiu din aluminiu acoperit cu o carcasă din ploicarbonat, totul fixat în 8 șuruburi. Protecția la apă este de nivel IP67. Asta însemnă că rezistă în apă timp de 30 minute la o adâncime de 1 m. Dimensiunile fizice sunt destul de mari însa similare cu ale computerelor din ziua de azi. Cu 98 x 72 x 28 mm, noul Karoo este cam de dimensiunea lui Polar V650 și ceva mai scurt decât Garmin Edge 1000. Greutatea este de 185 grame. Dimensiunile exterioare ale unității oferă computerului un ecran cu diagonala de 3,5 inch (53.28 x 71.04 mm) și o rezoluție de 640 x 480, la fel ca primele aparate foto digitale.

ciclocomputer-Hammerhead-Karoo-03.jpg?x1

Instalarea computerului se face într-un suport rotativ standard compatibil Garmin. Dacă ai deja așa ceva este foarte bine, însă dacă nu, Karoo vine în cutie cu suport inclus de la Barfly.

ciclocomputer-Hammerhead-Karoo-06-1024x3

Hammerhead Karoo dispune offline de harta de bază a întregii lumi, aceasta fiind actualizată automat, lunar. Memoria unității este de 16 gb, suficient pentru toate hărțile pe care ți le dorești. Nu în ultimul rând, altimetrul este barometric, ceea ce face ca precizia altitudinii să fie mai bună.

ciclocomputer-Hammerhead-Karoo-08-1024x5

Prețul nu a fost încă anunțat oficial, însă acesta este de 299$ dacă te înregistrezi pe site și profiți de „oferta secretă”.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...