Jump to content
  • entries
    5,625
  • comments
    0
  • views
    572,954

Așa arată noul Diamondback Release C4


freeriderro

288 views

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDupă ce au lansat modelul de succes Release, cei de la Diamondback aduc fanilor și mult dorita versiune din carbon, Release C4, cu un preț foarte competitiv. Cu un cadru din carbon monocoque ce are geometria identică cu modelul din aluminiu în afara unei creșteri mici de 0.3 mm în lungime și înălțimea headtube-ului, acesta folosește tot suspensia Level Link.

Diamondback oferă mare atenție modelului, fiind livrat împreună cu o serie de accesorii de calitate extrem de utile.

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullHeadtube-ul e de tip tapered iar cablurile sunt rutate intern prin downtube.

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullMonoblocul BSA filetat are prindere ISCG-05 alături de o protecție integrată pentru downtube. Cadrul folosește butuc Boost de 148×12 mm cu ax Maxle iar furca de 110×15 mm. Este proiectat cu un triunghi spate asimetric. Vopseaua este un mix de argintiu, gri și zone cu carbonul expus.

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullPachetul conține mai mult decât bicicleta, manualul și niște pedale ieftine din plastic. Cu bicicleta vine un set de pedale din aluminiu, plate, cu pini înlocuibili, valve tubeless, o ureche de schimbător, aripă spate și față dar și o pompă de suspensie. Toate sunt de calitate foarte bună. Modelul final va include și o cheie dinamometrică cu biți.

Release C4 se asamblează în 4 pași cu sculele incluse. Jantele au deja montată banda tubeless.

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullBicicleta e echipată cu furcă Fox Float Performance cu cursa de 150 mm, gât tapered și butuc Boost 110×15 mm cu ax thru. În spate e montat un amortizor Fox Float DPS cu o cursă de 130 mm. Transmisia 1×11 e Shimano SLX cu angrenaj Raceface Aeffect Cinch, casetă de pinioane 11-46 și foaie 30T. Frânele sunt Shimano Deore cu discuri de 180 mm la ambele roți.

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullDiaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullEchiparea e completată cu pipa Diamondback DB35 și ghidonul de 780 mm cu grip-uri Ergon GE10. Tija dropper e un LEV SI cu cursa de 150 mm (mărimea L) iar cablurile sunt rutate intern spre maneta Southpaw. Bicicleta folosește roțile Diamondback Blanchard 28R și anvelope tubeless ready 27.5×2.3 Maxxis DHF și DHR II în față și spate.

Diaomdback-Release-C4-carbon-enduro-fullGreutatea completă este de 14.1 kg iar prețul întregului pachet este de doar 3000 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...