Jump to content
  • entries
    5,185
  • comments
    0
  • views
    504,535

Scapin au lansat noul full suspension Geko pentru XC


freeriderro

404 views

 Share

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XScapin au pregătit un model nou din carbon full-suspension pentru XC și maraton în gama lor Geko 29. Cu un centru de greutate coborât și chainstay-uri mai scurte decât la modelele de competiție anterioare ale lor, noul Geko cu cursă de 95 mm folosește stay-uri flexibile pentru a avea și o greutate foarte mică.

Cadrul are o greutatea anunțată de 1800 g și o geometrie agresivă de competiție.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XUnghiul furcii e destul de abrupt, la 70 de grade, iar furca are un offset destul de mare, de 51 mm, pentru a oferi în același timp o direcție agilă și o stabilitate bună pe coborâre.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XÎmperecheată cu o furcă de 100 mm, cursa spate de 95 mm a lui Geko e optimizată pentru coborâri. Suspensia spate lucrează progresiv și colaborează cu cea față ce are un offset mare pentru a oferi performanțe maxime pe coborâre.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XCa estetică, Geko păstrează formele angulare ale tuburilor și toptube-ul și downtube-ul puternic deformate, introduse și pe modelul hardtail Oraklo.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XGeko are un cadru complet din carbon monocoque cu butuc spate Boost. Din păcate însă renunță la compatibilitatea cu deraiorul față, pentru a putea oferi chainstay-urile foarte compacte, de 435 mm.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XTija de șa este groasă, fiind compatibilă cu multe modele dropper. Toate cablurile sunt rutate intern, inclusiv pentru tijă și amortizorul spate . Cablurile pentru schimbător și frâna spate sunt rutate pe sub monoblocul press-fit.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XGeko e disponibilă în șase versiuni de echipare, de la modelul de top SX X1E echipat cu SRAM XX1 Eagle până la S8 S echipat cu piese Shimano XT/SLX 1x. Cadrul din carbon e disponibil în patru mărimi între S și XL, în culorile negru mat sau negru lucios cu elemente roșii.

Scapi-Geko_carbon-full-suspension-29er-XMai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...