Jump to content
  • entries
    1,467
  • comments
    0
  • views
    69,179

Cronica CNIR Enduro Et.III – Skopje, FYROM 04-05.11.2017


FRM

394 views

 Share

IMG_7266Cu aceasta ultima etapa de Enduro, Campionatul National Individual al Romaniei 2017 se incheie oficial. Etapa a III-a CNIR Enduro a fost organizata de Federatia Macedoneana de Motociclism intre 4 si 5 noiembrie 2017, la Skopje.

Felicitari noului Campion European BMU si National de la clasa Juniori : Nagel Joanan Gideon de la Clubul Lion Racing Team Arad.  Acesta se impune la Skopje în ambele zile urmat de Kovacs Balazs care devine astfel Vicecampion European BMU si National la Juniori.

Domokos Csaba de la Clubul Ditriders Ditrau se impune la clasa Veterani in fata sportivilor locali si aduna 40 de puncte in aceste doua zile de concurs. Cu toate acestea nu reuseste sa il invinga in Clasamentul General pe  Gereb Domokos  (de la Clubul Csiki Enduro & MX Harghita), care devine astfel Campion National 2017 la aceasta clasa.

2 (2)La Quad PRO, clubul Ditriders Ditrau își ia revanșa prin Kovács Gergő care se impune la Skopje în fața lui Răzvan Mocuța – locurile 1 și 2.  Cu acest rezultat insa, Razvan Mocuta devine Campion National 2017 la aceasta clasa cu un total de 86 de puncte.

La ATV termină pe locul 1 Cătălin Mocuța de la Lion Racing Team Arad, care astfel prinde si locul trei in clasamenul Cupei FRM Enduro 2017 la aceasta clasa. Cu 60 de puncte Cupa este insa castigata de Condre Danut Nicolae de la acelasi club: Lion Racing Team Arad.

Castigator al Cupei FRM Enduro 2017 la Clasa A este Botoaca Andrei de la CSU Stiinta Bucuresti, iar la Clasa B, cu 70 de puncte, Cupa este castigata de Hegyi Eduard de la Clubul Master Bike Cluj.

IMG_7329Campionatul National pe Echipe al României Clasa A este castigat de  echipa clubului Lion Racing Team Arad, urmata de echipa Ditriders Ditrau si CSU Stiinta Bucuresti. Cupa României pe Echipe la Enduro 2017 revine tot clubului arădean Lion Racing Team, urmat de Ditriders Ditrau si Jitsu Zarnesti.

Rezultatele complete ale Etapei a III CNIR Enduro si etapei europene BMU sunt disponibile aici.

Clasamentul General al Campionatului National Individual României la Enduro 2017 este disponibil aici.

Clasamentul General pe Echipe al Cupei României  la Enduro 2017 este disponibil aici.

____________________________________________

Va asteptam la Gala Campionilor 2017! In urmatoarele zile vom publica toate informatiile referitoare la data, ora si locatia desfasurarii Galei.


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...