Jump to content
  • entries
    5,194
  • comments
    0
  • views
    505,193

Salvare cu elicopterul în Fisher Field Forest


freeriderro

235 views

 Share

Aceasta este povestea a 5 rideri cu experiență care au fost prinși de vreme rea în regiunea Fisher Field Forest din Scoția. După ce au petrecut noaptea într-un refugiu, au fost salvați de Paza de Coasta a doua zi.

Bikerii aveau experiență, studiaseră bine traseul înainte, aveau la ei haine de schimb, mâncare și echipament de supraviețuire. Din păcate elicopterul a venit a 2a zi din senin. Practic băieții lăsaseră vorbă prietenilor ca în caz că nu dau niciun semn, să anunțe Paza de Coastă că au nevoie de ajutor. Însă nu s-au gândit că nu e semnal gsm acolo și nu au cum să anunțe.

Ce putem învăța de aici? Tocmai faptul că te-ai pregătit prea tare îți poate strica excursia…

DISTRIBUIȚI
f50b185ab4884e17f2ad2b63aab78c81?s=96&d=

Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...