Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,247

Fixit Sticks lansează un set portabil de scule pentru mtb și șosea


freeriderro

270 views

 Share

Când vine vorba de scule portabile pentru bicicletă, oferta este bogată. Însă dacă în general suntem obișnuiți cu clasicul “briceag” ce conține hexagonalele și șurubelnițele, Fixit Sticks ne prezintă un set de scule într-o formă nouă.

scule-bicicleta-Fixit-Sticks-1-1024x683.

Fixit Stick Mountain Kit (dar la fel de bun și pentru șosea) conține bituri hexagonale de 2/2,5/3/4/5/6 mm, Torx T25, șurubelniță Phillips P2, presă de lanț și două leviere pentru dejantat anvelopa. Totul este frumos integrat într-o husă. La interior mai este loc și pentru alte scule sau niște petice autoadezive, buletin, bani, carduri etc. Dimensiunile husei sunt mici și totul încape într-un buzunar al tricoului de bicicletă.

scule-bicicleta-Fixit-Sticks-2.jpg?x1226

Biturile se fixează magnetic de mânerul principal, iar celelalte piese sunt păstrate într-o carcasă din plastic flexibil. Setul cântărește 250 grame. Prețul este de 56 $. Pentru livrare în România se mai adaugă 15$.

scule-bicicleta-Fixit-Sticks-3.jpg?x1226

DISTRIBUIȚI
f50b185ab4884e17f2ad2b63aab78c81?s=96&d=

Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...