Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,252

Monte Zoncolan – cățărarea pentru Giro 2018


freeriderro

216 views

 Share

Zvonurile spun că Monte Zoncolan va face parte din traseul Giro 2018. Clipul de mai jos este despre cum înțelege un amator fără pretenții pe Strava, această cățărare care a devenit legendară în scurt timp după ce a fost introdusă în Giro. Știm că un profesionist o parcurge în aproape o oră, un pasionat antrenat în aproximativ 90 de minute, iar un ciclist de duminică în 2 ore. Oricare ar fi nivelul celui care pedalează acolo cu siguranță este o muncă titanică, o luptă pentru fiecare metru de asfalt.

Monte Zoncolan, urcat din Ovaro, este una dintre cele mai grele căţărări din lumea ciclismului. Dacă pentru un profesionist, Zoncolan este o adevărată piatră de încercare, RECcreativ a vrut să descopere care sunt senzaţiile pe care le oferă aceasta urcare unui amator. Rampa maximă peste 22%, ultimii 7 km cu 14%, diferenţa de nivel de 1.210 metri pe o lungime de 10 km, sunt doar o parte din statistica nemiloasă. Dacă vrei să faci urcarea asta, cel mai apropiat aeroport cu zboruri low cost din România e Treviso. RECcreativ prezintă Monte Zoncolan. (foto copertă – brakethroughmedia.com)

DISTRIBUIȚI
f50b185ab4884e17f2ad2b63aab78c81?s=96&d=

Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...