Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,252

GimbalCam – primul action cam cu stabilizare pe 3 axe, integrată


freeriderro

144 views

 Share

Gimbalcam folosește un giroscop pentru a echilibra un sistem mecanic de stabilizare pe 3 axe. Mai departe softul camerei elimină vibrațiile și produce o imagine perfectă și nemișcată.

camera-video-stabilizare-Gimbalcam-03.jp

Camera dispune de filtru infraroșu integrat care are rolul de a reduce strălucirea (spre exemplu când filmezi apa sau ferestre din sticlă), iar senzorul de filmare are 16 MP cu rezoluție 4K la 30 fps și un unghi de filmare de 170 grade. În comparație cu noua GoPro 6, este mai puțin rapidă însă este și de două ori mai ieftină.

camera-video-stabilizare-Gimbalcam-02.jp

În ciuda mărimii destul de mari, camera cântărește doar 170 grame sau 225 cu tot cu carcasa subacvatică. Acumulatorul este anunțat că filmează 120 minute, iar camera dispune de un ecran tactil de 1,5”. Există și butoane plus WiFi pentru conexiune la Android sau iOS.

camera-video-stabilizare-Gimbalcam-01.jp

Aplicația instalată pe telefon îți permite să comuți între modurile de filmare și să controlezi camera de la distanță. Suporturile și instalarea este compatibilă cu fixarea GoPro. Prețul promoțional pe Indiegogo este de 299$. După încheierea campaniei, prețul va fi de 399$.

camera-video-stabilizare-Gimbalcam-04.jp

DISTRIBUIȚI
f50b185ab4884e17f2ad2b63aab78c81?s=96&d=

Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...