Jump to content
  • entries
    5,194
  • comments
    0
  • views
    505,228

S-a lansat harta de drumeție pentru Zona Herculane, Munții Cernei și Mehedinți plus Harta de Cicloturism a Banatuli Montan


freeriderro

202 views

 Share

Banatul Montan, anunță lansarea hărții de drumeție pentru Zona Herculane, Munții Cernei și Munții Mehedinți. Traseele prezentate pe această hartă au fost parcurse pe teren cu GPS-ul și sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative.

harta-drumetie-Herculane-Muntii-Cernei-m

Fiecare traseu are o casetă tehnică ce conține: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală, timp de parcurgere dus-întors, practicabilitate în funcţie de anotimp etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

Harta pentru drumeție costă 20 de lei și poate fi achiziționată de aici sau la telefon 0751-085.092.

Din aceeași serie face parte și Harta de Cicloturism pentru Banatul Montan. În setul oferit sunt 25 de planșe cu harta pe o față și descrierea traseelor pe verso (diferență de nivel, profil și indicații pentru 41 de trasee). Traseele sunt gândite să te poarte spre cele mai frumoase obiective turistice din Banatul Montan, având distanțe cuprinse între 20 și 80 de km, ideal pentru un traseu de o zi!

Harta-Cicloturism-Banatul-Montan-05.jpg?

Zonele cuprinse sunt: Reșița (6 trasee), Anina (6 trasee), Sasca Montană (2 trasee), Brebu Nou (5 trasee), Văliug (6 trasee), Cornereva (5 trasee), Dunăre (6 trasee). De asemenea, sunt incluse și 5 trasee tematice, pentru mai multe zile: Traseul Lacurilor din Banat, Minelor, Satelor Cehești, Germane și Croate.

Foarte util este faptul că alături de hărțile în format tipărit, la achiziționarea lor primești și toate track-urile traseelor pentru GPS.

Hărțile pentru cicloturism costă 30 de lei și pot fi achiziționata de aici sau la telefon 0751-085.092.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...