Jump to content
  • entries
    1,387
  • comment
    1
  • views
    73,159

Harley-Davidson a patentat trei denumiri noi: Bronx, 48X și Pan America


Motobikes

246 views

 Share

Harley-Davidson-Forty-Eight.jpg

Sperând că o astfel de mișcare va trece cât mai rapid pe sub radarul media, constructorul american de motocicleta a înregistrat trei denumiri noi de motociclete cu puțin timp înaintea Crăciunului: Bronx, 48X și Pan America.

Putem doar specula unde în gama Harley-Davidson se vor plasa aceste modele, întrucât patentul depus în State are o valabilitate de 36 de luni, după care denumirile vor fi disponibile în cazul în care nu vor fi folosite. Având în vedere refuzul oficialilor de peste Ocean de a comenta această mișcare pentru MCN, bănuim că toate cele trei denumiri vor avea un corespondent pe două roți înainte de 2020, când vor intra în vigoare normele de poluare Euro5 pentru motociclete.

După o atentă investigare a gamei Harley, jurnaliștii britanici au concluzionat că toate cele trei denumiri vor intra în gama Sportster, rămasă în urmă după update-ul major pentru motocicletele din clasele Touring și Softail și atacată puternic de concurenți precum Indian Scout Bobber sau Triumph Bobber Black.

Având în vedere trecerea la Euro5 în ianuarie 2020, este lesne de înțeles că toate cele trei modele de mai sus vor beneficia de un motor considerabil îmbunătățit, cel mai probabil cu patru supape pe cilindru (motorul Milwaukee-Eight a adoptat deja această soluție tehnică). 48X va fi astfel un Forty-Eight îmbunătățit, cu motor, frâne, suspensii și electronică nouă. După cum sugerează numele, Bronx ar urma să fie modelul dedicat mediului urban, iar Pan America ar fi varianta touring a viitoarei familii Sportster.

Dacă analiza MCN va reflecta atât de fidel realitatea vom afla cel mai probabil în decursul anului 2019. Până atunci, ne vom bucura în 2018 de modelele aniversare Harley-Davidson 115th Anniversary.


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...