Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.720
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    203.761

AluTech CheapTrick: 29er + hardtail + furcă de 140mm = love

Autentifica-te  
freeriderro

148 vizualizări

Rarele ocazii când este lansat un hardtail pentru băiețeală reprezintă un motiv de bucurie, căci doar cei care au început și au mers o bună perioadă pe-un hardtail pot să știe cât de distractiv poate fi pe poteci. Iar cei de la Alutech au creat exact această jucărie pentru oameni mari, care cochetează mai mult cu distracția decât cu Strava. Are roți de 29 de inch și o furcă de 140mm, iar asta nu poate însemna decât ore infinite de distracție. Până la urmă, orice traseu de la XC la Enduro poate fi parcurs nebunește pe o astfel de bicicletă.

CheapTrick-29-Komplettbike_b3.jpg?x12266Cadrul este ușor, așa cum ne-au obișnuit deja cei de la AluTech, și are un headtube poziționat la 65 de grade, o valoare cumva impresionantă pentru un hardtail 29er. Asta înseamnă că te vei putea arunca fără griji și pe cele mai abrupte secțiuni de traseu, fără să transpiri nici măcar o picătură. Unghiul seat tube-ului este poziționat la 74 de grade, iar chainstay-ul are o dimensiune de 425mm. Suportă un rider de maxim 120 de kg (suficient) și se încadrează în clasa 4 de utilizare, adică poate suporta drop-uri de până la 120cm. Suficient de asemenea.

CheapTrick-29-Komplettbike_b11.jpg?x12266În ceea ce privește echiparea, transmisia este furnizată de Sram, modelul GX Eagle, adică o foaie și 12 pinioane, o furcă Formula Selva, frâne Formula Cura sau roți Sun Ringle Duroc cu o lățime (interioară) de 32 mm. Un set de roți care suportă deci abuzuri.

CheapTrick-29-Komplettbike.jpg?x12266Prețul este de asemenea competitiv dat fiind conceptul dar și echiparea, bicicleta putând fi comandată online pentru 2.000 de euro.

via AluTech.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×