Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    552
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    20.089

KTM lansează noul RC390R, motocicleta la un kit depărtare de clasa Supersport 300

Autentifica-te  
Motobikes

81 vizualizări

KTM_RC390_R.jpg

Constructorul austriac piperează modelul RC390 și aruncă pe piață o versiune mai agilă, la un kit de piese depărtare de campionatele Supersport 300 – RC390R.

Producția modelului RC390R va fi limitată la 300 de unități la nivel mondial, iar upgrade-ul față de un RC390 standard prespupune o suspensie WP special adaptată mersului pe circuit, semighidoane poziționate diferit pentru o ergonomie de curse, manete pliabile, o admisie ușor modificată și o curbă de cuplu specifică motorsportului. Toate acestea presupun un cost de achiziție de 8.500 euro.

Dincolo de costurile standard, exista kit-ul motorsport (KTM  SSP300 Race Kit) ce conține nu mai puțin de 230 de componente și transformă RC390R-ul într-un adevărat bisturiu pentru circuit, complet omologabil pentru orice campionat ce deține o clasă Supersport 300. Un astfel de kit costă nu mai puțin de 11.000 euro și vine cu o evacuare EVO02 de la Akrapovic, un ECU special pentru curse, quickshifter, electronică completă de curse, roți de rezervă, pinioane speciale, un sistem de răcire mai performant și un body kit complet. KTM va produce doar 50 de kit-uri anual, iar acestea sunt compatibile doar cu noul model, RC390R.

KTM_SSP300_kit.jpg


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×