Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    521
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    18.894

Suzuki lansează o ediție limitată pentru Franța – GSX-R1000R Origins Limited Edition

Autentifica-te  
Motobikes

85 vizualizări

Suzuki-GSX-R1000R-Origins-Limited-Editio

Suzuki Franța omagiază legendarul GSX-R750 cu o ediție limitată de 33 de exemplare a noului GSX-R1000, botezată „Origins Limited Edition”. Cele 33 de exemplare reprezintă anii trecuți de la apariția primului Suzuki de stradă derivat dintr-o motocicletă de circuit (1985).

GSX-R750 a fost rezultatul transpunerii într-o motocicletă de stradă a experienței din motorsportul de anduranță, în special din campionatul Bol d’Or, acolo unde Suzuki este deținătorul celor mai multe trofee. Propulsorul cu patru cilindri în linie, răcit cu aer și ulei datorită sistemului SACS (Suzuki Advanced Cooling System), livra 106 cai putere la 10.500rpm. Masa la gol de doar 179 kilograme permitea Gixxer-ului să atingă o viteză maximă de 235 km/h, o performanță respectabilă pentru anii ’80.

GSX-R1000R Origins duce mai departe tradiția legendarului Gixxer, folosindu-se de toate tehnologiile prezente în acest moment pe vârful de lance Suzuki în sectorul Supersport. În același timp, ediția limitată aduce după sine o schemă de culori superbă, multiple elemente din fibră de carbon, precum și o evacuare de la Akrapovic. Toate elementele originale ale motocicletei, schimbate cu elemente dedicate motorsportului (scarițe, protecții manșoane) vor fi oferite clientului într-o cutie din lemn specială.

Din păcate, toate cele 33 de unități se vor comercializa în Franța.

Mai multe informații despre Suzuki GSX-R1000 și GSX-R1000R puteți afla aici.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×