Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.790
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    214.867

Trek introduce modelele Domane Women’s

Autentifica-te  
freeriderro

51 vizualizări

1475003_2018_A_2_Domane_SLR_6_Disc_Women

Încă din anii 90 Trek au adoptat ideea modelelor de bicicilete specifice pentru femei. Modelele WSD au avut geometrie specifică feminină, de obicei cu top tube-uri mai mici și cadre mai scurte. În ultimii ani însă tendința a fost de a renunța la geometria specifică și de a folosi o geometrie standard. Modelele de femei încă există, cu cadre ce păstrează geometria standard dar au puncte de contact specifice și de obicei mărimi mai mici disponibile.

1475003_2018_C_1_Domane_SLR_6_Disc_WomanÎn această direcție s-au îndreptat Trek și cu noul Domane Women line. Abordarea lor actuală este că o bicicletă pentru femei e orice bicicletă pe care femeile o folosesc. Astfel, noile modele au aceiași geometrie cu Domane clasic dar includ detalii ca șeile diferite, ghidoanele mai înguste, pipele mai scurte și uneori angrenaje cu braț mai mic. De asemenea sunt disponibile mărimi mai mici, Domane ALR 4 Disc Women fiind disponibilă cu cadru de 44 cm în timp ce modelul standard începe de la 50 cm.

%C3%ABmonda-SLRaction4-1024x683.jpeg?x12Trek au anunțat că noile modele feminine vor avea același design performant ca modelele standard, dar vor beneficia de tehnologia WSD. De asemenea au precizat că punctele de contact folosite nu vor fi cele ideale pentru toate femeile, dar pentru foarte multe vor oferi ceva mai mult confort încă de la început.

1440003_2018_A_1_Emonda_SL_5_Womens-1-10Eliminând modelele Silque și Lexa și păstrând doar Domane, Emonda și Madone în colectia Women, Trek speră că alegerea unei biciclete feminine va produce mai puțină confuzie. Modelul Domane va avea aceleași dimensiuni de confort ca vechiul Silque dar posibilitățile de alegere vor fi mai multe.

1475003_2018_D_1_Domane_SLR_6_Disc_Women

Pe lângă punctele de contact specifice, modelele feminine vor avea mai multe opțiuni de culoare, ceva mai puțin stridente decât vechile scheme de vopsea WSD.

1440003_2018_A_1_Emonda_SL_5_Womens-1024Colecția Domane Women va include patru versiuni din carbon și trei din aluminiu, incluzând SLR 6 Disc, SL 7, SL 6 Disc și SL 5 Disc cu cadru din carbon dar și ALR 4 Disc, Al 3 și Al 2 din aluminiu. Modelele feminine vor fi completate de Madone 9.5 și Emonda SL5, DOmane SLR 6 Disc și Madone 9.5 fiind disponibile și în variante personalizate prin programul Project One.

Pentru mai multe informații vizitați pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×