Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    483
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    17.196

Danilo Petrucci părăsește Pramac Ducati după sezonul 2018

Autentifica-te  
Motobikes

59 vizualizări

Danilo-Petrucci.jpg

Într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport, pilotul italian Danilo Petrucci a mărturisit că va părăsi echipa Pramac Ducati la finalul sezonului 2018 din MotoGP.

Rider-ul din Peninsulă a semnat pe ultima sută de metri o prelungire a contractului pentru 2018, deși a fost curtat intens anul trecut de echipa de uzină Aprilia pentru locul lui Sam Lowes. Petrucci a declarat că anii petrecuți la echipa satelit Ducati pot fi încoronați doar cu un loc de pilot într-o echipă de uzină italiană. Având în vedere înțelegerea acestuia cu Pramac, Ducati are întâietate până în iunie 2018, când lui Petrucci îi va expira clauza din contract și va fi disponibil pentru orice echipă din campionat. Aprilia este următoarea echipă vizată, dar performanțele team-ului italian nu se ridică pentru moment la standardele echipei din Borgo Panigale, unde Dovizioso și Lorenzo par titulari cu acte în regulă după un sezon 2017 în plină ascensiune.

Petrucci a început colaborarea cu Pramac Ducati în 2015 și în anii petrecuți la team-ul privat a obținut cinci clasări pe podium, patru dintre acestea în sezonul 2017.

Cel mai probabil, locul lăsat liber de Petrucci la Pramac Ducati va fi ocupat în 2019 de tânărul Francesco Bagnaia, protejatul lui Valentino Rossi de la clasa Moto2, care va pilota pentru echipa italiană alături de Jack Miller, sosit de la Marc VDS Honda pentru sezonul 2018.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×