Jump to content
  • entries
    1,338
  • comment
    1
  • views
    69,783

VIDEO Triumph a publicat al doilea teaser cu noul Speed Triple


Motobikes

224 views

 Share

Triumph-Speed-Triple-teaser-2.png

Constructorul britanic a publicat pe canalul oficial de Youtube al doilea teaser cu viitoarea generație a modelului Speed Triple, de data aceasta și cu o dată oficială a lansării – 5 februarie 2018.

Continuând seria duelurilor între multiplul campion Carl Fogarty și pilotul de la Isle of Man TT Gary Johnson, Triump este în căutarea „huliganului suprem”. Dacă primul teaser a fost ceva mai sărac în detalii, acum o serie din presupunerile noastre sunt confirmate cu imagini la rezoluție HD.

Ochii vigilenți ai colegilor de la MCN au demascat un design nou pentru partea superioară a motorului de 1050 cc și având în vedere cele peste 100 de modificări de ordin tehnic aduse propulsorului de pe Tiger 1200, ne așteptăm ca și Speed Triple să fie la fel de răsfățat. Sunetul este diferit, iar regimul de turații pare a fi crescut, ceea ce ar putea indica o putere de peste 150 CP. Rămâne de văzut. Inițial se presupunea că vor fi trei variante, un Speed Triple S, un Speed Triple R și un Speed Triple RS, dar se pare că vom rămâne doar cu ultimele două. În clipul video observăm suspensii Ohlins și etriere Brembo (cel mai probabil disponibile pentru RS). Evacuarea Arrow va fi în mod cert un element suplimentar pentru RS și va aduce după sine câțiva CP în plus.

Am mai putea specula puțin pe baza teaser-ului Triumph, dar mai sunt câteva zile până pe 5 februarie, așa că punem clipul pe repeat și așteptăm sezonul și noul Speed Triple în România.


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...