Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    523
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    19.026

Valentino Rossi este extrem de mulțumit de motocicleta Yamaha pentru 2018

Autentifica-te  
Motobikes

78 vizualizări

Valentino-Rossi-Yamaha-MotoGP.jpg

Deși testele de pe circuitul de la Sepang n-au fost scena unei demonstrații de forță din partea echipei Yamaha, Valentino Rossi este extrem de mulțumit de progresul pre-sezon al echipei.

Pilotul italian a comparat testele din 2018 atât cu testele pre-sezon din 2017, dar și cu întregul sezon competițional 2017, când șasiul dezvoltat de Yamaha a dus la probleme de performanță în condiții meteo variabile sau la degradarea accelerată a pneului spate. Așadar, decizia logică a constructorului nipon de a porni dezvoltarea motocicletei pentru 2018 de la șasiul MotoGP 2016 s-a dovedit a fi una extrem de inspirată.

Atât Valentino, cât și Maverick au la dispoziție un șasiu mai puțin capricios și mai maleabil din punct de vedere al configurării, ceea ce le va da încrederea necesară pentru un sezon 2018 puternic. Ambii piloți sunt optimiști în privința dezvoltării noului model și spun că întoarcerea la șasiul din 2016 va oferi inginerilor Yamaha posibilitatea de a micșora avansul tehnologic al rivalilor de la Honda și Ducati.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×