Jump to content
  • entries
    45
  • comments
    0
  • views
    19,452

Editia speciala a unei… editii speciale: casca Arai RX-7V, IoM TT 2018


Dual Motors

2,755 views

 Share

Editia speciala a unei… editii speciale: casca Arai RX-7V, IoM TT 2018

Iti place pentru ca esti fan al Isle of Man TT. Sau poate pentru designul extraordinar sau poate pur si simplu ti-o doresti, pentru a-ti completa colectia de casti Arai. Oricare ar fi motivul, casca Arai RX-7V, editie speciala IoM TT 2018 poate fi privita ca o casca de colectie sau ca un obiect de arta. Cel mai bine ca ambele.

Dar nu uita ca aceasta casca moto Arai nu este menita sa stea pe un raft ci este un exemplar perfect functional din seria RX-7V, cel mai avansat model de la Arai. Un model in care a fost concentrat tot know-how-ul faimoasei companii japoneze, o casca absolut premium!

Deja a devenit o traditie ca in aceasta perioada a anului, Arai sa prezinte editia limitata Isle of Man TT. Si nu vorbim doar despre un nou design aici ci si de reinmorirea colaborarii intre Arai si IOM TT, Arai ramanand in continuare, pentru multi ani, brandul oficial de casti al cursei care aduna cei mai curajosi si priceputi motociclisti ai lumii. Prima editie limitata Arai IOM TT a fost prezentata in 2007, pentru a comemora 100 de ani de curse in Insula Man, iar de atunci, in fiecare an, ea este asteptata cu nerabdare si tinand cont ca in acest an aceasta editie speciala de casca implineste zece ani, la randul ei, trebuia ca designerii sa vina cu ceva special!

Este stiut faptul ca toate editiile speciale IoM TT sunt create de catre Aldo Drudi, de la Drudi Performance. Pentru anul in curs culoarea predominanta este negru, completat cu rosu si cu accente aurii. Remarcabila este cununa de lauri de pe barbie, impreuna cu inscriptia ’10th limited edition’’. Nu lipseste logo-ul original TT si, la fel cum remarcam si in anii trecuti, Arai este unicul producator de casti care are permisiunea de a folosi acest logo, la fel ca si simbolul cu trei picioare, “triskelion”, atat de tipic Insulei Man. Fanii Arai vor remarca felul in care noua grafica a “triskelion-ului” este mai putin detaliata si se amesteca cu initialele TT.

Editia speciala Isle of TT 2018 Arai RX-7V va putea fi achizitionata direct la… Isle of Man sau daca acest lucru nu iti este la indemana, la showroom-ul Dual Motors, importator oficial casti Arai in Romania. Preluam si comenzi pentru aceasta casca speciala!

1.jpg

2.jpg Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...