Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.707
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    202.813

Fabric Lumaray pune iluminatul între GPS și suport

Autentifica-te  
freeriderro

108 vizualizări

Fabric-Luminary-GPS-mount-light-2.jpg?x1Există deja multe sisteme de montare pentru GPS-urile compatibile Garmin care permit montarea în partea de jos a unui sistem de iluminat, dar noul Fabric Lumaray se integrează elegant între GPS și suport, cu un aspect foarte curat al bicicletei!

Fabric-Luminary-GPS-mount-light-3-1024x1Proiectat pentru a avea dimensiunea aproximativ egală cu un GPS Garmin, Lumaray are același sistem de prindere cu GPS-ul în partea inferioară, pe partea superioară având prinderea inversă, pe el montându-se GPS-ul. Practic Lumaray adaugă un sistem de iluminare decent fără a ocupa loc pe ghidon.

Fabric-Luminary-GPS-mount-light-1-1024x4Fabric-Luminary-GPS-mount-light-4-1024x5Datele ne arată că Lumaray nu e printre sistemele de iluminat puternice de pe piață, având doar 30 de lumeni, dar sistemul de LED-uri COB (Chips On Board) oferă o vizibilitate de 270 de grade. Oricum dată fiind dimensiunea mică în care trebuie să încapă și acumulatorul, nu prea erau șanse să se obțină o putere mai mare cu o autonomie decentă. Autonomia anunțată e de 2 ore în modul high, 7.5 ore în modul low și 7 ore în modul flash.

Prețul anunțat pentru sistem este de 27.99 Lire sterline.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și în curând pe pagina distribuitorului în România.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×