Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    44
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    5.321

Un service moto pregatit pentru sezonul 2018!

Autentifica-te  
Dual Motors

564 vizualizări

Un service moto pregatit pentru sezonul 2018!

Avem incredere sa spunem ca suntem unul dintre cele bune service-uri moto din Bucuresti. Localizati in sectorul 2, soseaua Pipera, numarul 48, intr-o zona usor accesibila pentru motociclisti – caci autostrada Bucuresti – Ploiesti şi DN1, inceputul a atator aventuri sunt foarte aproape de noi, am ajutat nenumarati globe-trotteri sa isi vada de drum, reparandu-le motocicletele sau furnizandu-le consumabilele de care aveam nevoie.

4.jpg

Desigur, nu ne adresam doar globe-trotterilor, insa motocicleta ta se va bucura de toata atentia si iti garantam ca va fi pregatita ca pentru o calatorie la capatul lumii. Iar, in al nostru service moto nu se lucreaza doar motociclete, ci si scutere, ATV-uri, quad-uri, snowmobile, side by side, indiferent de marca sau de model. Pentru ca avem experiente la curse, ne putem ocupa si de motociclete folosite in regim competitional, iar o lista completa a lucrarilor noastre poti gasi aici:

5.JPG

Dual Motors inseamna 15 ani de experienta, in mod oficial, pentru ca pasiunea si experienta noastra in domeniu moto dateaza de mult mai demult decat 2003! Stim insa pentru ca a ne pastra standardele si pentru a evolua trebuie sa muncim in mod continuu, iar pentru sezonul 2018, ne-am facut temele! Am investit in service, pardoseala noua, renovare generala, am adus scule noi si am creat inca un post de lucru, echipa Dual Motors fiind acum compusa din trei mecanici cu o vasta experienta si un receptioner service dedicat. La nevoie, suntem gata sa intervenim cu un stand de frane, o masina de echilibrat si dejantat si diagnoza EU4 pentru toate modelele de motociclete! Demn de mentionat ca mecanicii nostri au absolvit cursurile Yamaha Training Acadamy, EU4, fiind pregatiti sa te asiste in noul sezon moto cu seriozitate, profesionalism si pasiune!Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×