Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    504
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    17.835

Harley-Davidson va lansa o motocicletă electrică în 2019

Autentifica-te  
Motobikes

54 vizualizări

Harley-Davidson-LiveWire-motocicleta-ele

În ciuda unui an 2017 nu tocmai bun pentru costructorul american, Harley-Davidson face stânga împrejur și marchează un important element de cotitură în istoria companiei – va lansa în 18 luni o motocicletă de serie integral electrică.

CEO-ul Harley-Davidson, Matthew Levatich, a declarat că producătorul din Milwaukee trebuie să privească în viitor și să aducă un suflu nou pe piața moto. Lucru ce poate fi înfăptuit prin introducerea în producția de serie a unei motociclete Harley-Davidson electrice, care să continue scânteia aprinsă de conceptul LiveWire, lansat în 2014.

Existența unei motociclete electrice în gama americanilor devine astfel o certitudine pentru 2019, lansând astfel o provocare pentru marii constructori care nu au făcut o mișcare atât de ambițioasă deocamdată. Rămâne de văzut cum vor primi fanii puternicelor V2-uri din Milwaukee zumzetul fluid al unui motor electric. Dincolo de sunetul impunător al unui Harley, nici caracterul sau cuplul impresionant nu vor fi ușor de înlocuit pentru inginerii americani. Performanțele, în schimb, vor fi cu siguranță demne de numele Harley-Davidson.

Conceptul LiveWire, lansat în 2014, atingea 100 km/h în sub 4 secunde și promitea o autonomie modestă, de doar 100 kilometri. Dar tehnologia a evoluat exponențial în acești patru ani și ne așteptăm ca Harley-ul electric din 2019 să aibă o autonomie cel puțin dublă, de 200 kilometri, în condițiile în care nu va câștiga foarte multe kilograme.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×