Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.712
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    203.205

Domio transmite muzica direct prin casca de schi sau de bicicletă

Autentifica-te  
freeriderro

87 vizualizări

Domio_Bike-1024x683.jpg?x12266Există pe piață diverse tipuri de căști pentru ascultat muzică, dar în general acestea nu se prea împacă cu bicicleta, deoarece zgomotele din jur sunt atenuate, lucru periculos în trafic. Ultima ediție a sistemului audio Domio permite ascultarea muzicii alături de zgomotele de fundal, totul în cap…
Domio_Snow.jpg?x12266La fel ca vechile modele ale producătorului, micul dispozitiv atașat pe cască transmite muzica în cap prin microvibrații. Practic Domio este emițătorul în timp ce casca funcționează ca difuzor. Așa că fie că sunteți la schi sau pe bicicletă, muzica poate să se audă la maxim fără să afecteze percepția restului de zgomote din jur și mai ales fără să deranjeze pe cei din preajmă.
Domio_Device.jpg?x12266Noul dispozitiv are un acumulator de 1000 mAh într-o carcasă mică, oferind autonomie pentru o zi întreagă de sport. Pare simplu de folosit, cu 3 butoane de comandă și un port microUSB pentru încărcare. Domio se conectează pe Bluetooth și ca toate celealalte căști Bluetooth e compatibil cu toate aplicațiile de muzică de pe telefon. Chingile elastice de prindere foarte solide oferă o prindere strânsă ce asigură transferul muzicii prin suport către cască. La un preț de 130$ este în aceiași gamă de preț cu alte modele de căști Bluetooth performante.
Elevety-domio-whisperNC-mics.jpg?x12266Primul model a apărut la începutul lui 2017. Modelul nou are un design denumit Nest Thermostat și a fost subțiat până la o dimensiune doar puțin mai mare decât cea a unui suport de GoPro. Modelul anterior avea un singur buton, cel nou are 3, comenzile fiind simplificate. Altfel, noul model funcționează la fel ca primul. Este în continuare rezistent la apă, șocuri iar autonomia e neschimbată. Dispozitivul permite și preluarea apelurilor în sistem hands-free, dar folosind comenzile telefonului.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×