Jump to content
  • entries
    5,194
  • comments
    0
  • views
    505,187

Cursiera TT Factory SLiCK cu downtube dublu a fost îmbunătățită


freeriderro

256 views

 Share

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sCei de la Factor și-au îmbunătățit modelul de contratimp și triatlon SLiCK, cunoscut pentru downtube-ul dublu. Pentru acest lucru ei au umblat la proprietățile aerodinamice, dar au inclus și mai multă integrare pentru triatlon.

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sCea mai mare îmbunătățire vizează însă integrarea pentru triatlon. Noile accesorii pentru triatlon vin acum în pachet cu bicicileta. Sistemul de depozitare StoraPak are ca principală componentă cutia aerodinamică din carbon ce se atașează la tija de șa, cu spațiu pentru două camere, un set de leviere, două cartușe de CO2 și o duză de umflare, dar și pentru un mic multi-tool. Mai sunt incluse noi sisteme de prindere pe toptube și un sistem de bidon prins pe aerobar.

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sBrațele furcilor și seatstay-urile destul de depărtate una de alta s-au păstrat pe cadrul atestat de UCI pentru a permite un flux cursiv de aer pe lângă roți. Downtube-ul dublu asimetric Twi Vane Evo a rămas neschimbat, la fel și fanta din zona inferioară a seattube-ului care are rolul de a preveni formarea unei presiuni mari a aerului în zona în care roata din spate se apropie de seattube.

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sBicicleta este proiectată pentru anvelope de 28 mm la ambele roți. Chiar dacă nu sunt încă mulți atleți de contratimp care folosesc anvelope late, rezistența redusă la înaintare a acestora a fost deja dovedită, ceea ce le face o alegere perfectă, mai ales la roata spate unde zona de atac frontal nu contează atât de mult. SLiCK are de asemenea o prindere demontabilă pentru deraiorul față pentru a avea un aspect curat la folosirea de transmisii 1x. Are de asemenea o frână activată cu camă ascunsă în furcă, dar cu acces facil pentru service.

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sFactor-SLiCK_split-downtube-integrated-sFactor au colaborat cu 51 Speedshop pentru ghidonul cu reglare fină de pe noul Slick. Acesta oferă o gamă largă de reglare ca înălțime, lungime și poziție a brațelor. Pe o bază Kamm dail din carbon sunt montate extensiile de brațe ce pot avea între 142-255 mm, înălțimea poate fi reglată între 0-60 mm iar extensiile au trei forme diferite din care se poate alege. Pipa cu reglaj de 0-40 mm se adaugă la un sistem ce se poate adapta la orice condiții de contratimp sau triatlon.

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sFactor SLiCK este disponibilă în 4 mărimi între S și XL, cu șei cu offset de 0 sau 25 mm. Bicicleta e disponibilă sub formă de kit ce conține cadrul, furca, tija de șa, ghidonul, pipa, cuveții și monoblocul la 6300 Euro, sau la 8100 Euro împreună cu un set de roți BlackInc cu profil de 80 mm. Nu sunt disponibile momentan biciclete echipate complet.

Factor-SLiCK_split-downtube-integrated-sÎmbunătățirile aduse noului SLiCK sunt disponibile și pentru vechii clienți. Pentru cei ce au comandat vechiul model și nu au apucat să îl primească, vor fi pregătite deja noile modele, urmând ca acestea să fie disponibile și pentru clienții noi în cel mai scurt timp.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...