Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.747
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    205.854

FSA – partenerul mai multor echipe renumite de MTB din lume, în 2018

Autentifica-te  
freeriderro

50 vizualizări

FSA și-a anunțat parteneriatul cu mai multe echipe renumite de MTB din lume, echipe pe care urmează să le sponsorizeze cu diverse componente de top. Cele 6 echipe ce vor fi susținute sunt: X-Active Team Bianchi (Marco Aurelio Fontana și Chiara Teocchi), Team Kross (Jolanda Neff), FOCUS XC Team, Team Bulls, Trek-Selle San Marco și echipa de enduro Team Sunn.

fsa-team-bulls.jpg?x20673fsa-team-kross.jpg?x20673Davide River, sales manager pentru Europa, a declarat că FSA este mândră să susțină echipele mai sus menționate și totodată crede în importanța sponsorizărilor care cresc împreună cu echipele sponsorizate. Totodată, sugestiile primite de la atleții de top vor fi foarte importante pentru a crește vizibilitatea brand-ului și a produselor, alături de calitatea tehnică pe care compania dorește să o oferă riderilor.

angrenaj-fsa-powerbox-modular.jpg?x20673 angrenaj-fsa-gradient.jpg?x20673Desigur, toate componentele furnizate vor fi cele de top, pentru a face față oricăror cerințe. Dintre acestea, putem aminti angrenajul PowerBox MTB Carbon, cu powermeter integrat și care se poate conecta prin Bluetooth la orice device, angrenajul SL-K Modular sau angrenajul Gradient, pentru enduro, precum și ghidoane din gama K-Force (din carbon) sau pipepele din gama K-Force sau SL-K, cu un rise negativ de -12 grade. În ceea ce privește roțile, Team Sunn va primi un set din Afterburner Wider, un set construit manual pentru competițiile de enduro.

via FSA


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×