Jump to content
  • entries
    1,333
  • comment
    1
  • views
    69,446

Yamaha pregătește și alte modele cu trei roți


Motobikes

220 views

 Share

După prezentarea variantei de serie a modelului Niken, o motocicletă cu tren de rulare față cu două roți, echipată cu tricilindrul de pe MT-09, Yamaha confirmă că lucrează și la alte modele cu două roți pe față.

yamaha-niken-980x620.jpg

În cadrul conferinței la care a anunțat rezultatele financiare anuale, președintele și CEO-ul Yamaha, Yoshihiro Hidaka, a declarat: „Compania noastră lucrează la diferite inițiative în domeniul mobilității personale, aflat în continuă creștere. Este vorba de o gamă de produse cu sistemul LMW – Leaning Multi Wheel. De la lansarea scuterului Tricity în 2014, am continuat activitățile de cercetare și dezvoltare și, anul trecut, am prezentat modelul sport de cilindree mare, Niken, care va fi lansat pe piață anul acesta. Nu ne vom limita la aceste două modele și ne vom extinde baza de clienți cu noile valori ale LMW.”

O poză din slideshow-ul de prezentare includea un model cu contur neclar, între un Tricity și un Niken, sugerând ideea că acest noul model cu două roți pe față ar fi o motocicletă sau un scuter de cilindree medie.

Câteva reviste din Japonia au speculat că ar fi vorba de o motocicletă propulsată de motorul cu doi cilindri paraleli de pe MT-03 și YZF-R3, cu o cilindree de 321 cmc. Un astfel de model ar avea sens pe piața din Europa, căci s-ar încadra în limitele categoriei de permis A2.


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...