Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    591
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    21.082

KTM va produce motociclete și în China

Autentifica-te  
Motobikes

74 vizualizări

KTM_RC390_R_race.jpg

Într-un interviu acordar publicației austriece „trend”, CEO-ul KTM, Stefan Pierer, a declarat că își dorește ca a treia fabrică a constructorului din Alpi să asambleze motociclete în China. În prezent, KTM are sediul central și principala fabrică în Mattighofen, Austria, iar în parteneriat cu firma Bajaj construiește motociclete la fabrica din Pune, India.

Începând cu anul 2020, parteneriatul cu CF Moto, semnat în 2017, ar trebui să dea roadele așteptate de austrieci – 50.000 de motociclete ieșite pe poarta CF Moto anual, având ca destinație întreg Mapamondul, nu doar piața locală. Dincolo de o mișcare logică din punct de vedere al costurilor de producție și logistice, cel mai interesant lucru este faptul că uzina din China va produce modelele KTM de cilindree medie și nu motociclete de cilindree mică.

Compania chineză CF Moto, care-i numără printre acționari și pe austriecii de la KTM cu o cotă de 49%, investește deja sume considerabile în adaptarea liniei de asamblare pentru bestiile portocalii din Alpi și ne așteptăm ca producția să debuteze de la finalul anului 2018 sau începutul anului 2019, pentru ca în 2020/2021 să atingă volumul anual dorit, de 50.000 de unități.

via Motorrad


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×