Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    497
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    17.655

Valentino Rossi: „Probabil voi alerga până în 2020.”

Autentifica-te  
Motobikes

59 vizualizări

Valentino Rossi confirmă pentru jurnaliștii italieni adunați în Qatar, după prima zi de teste, că este foarte probabil să reînnoiască contractul cu Yamaha pentru încă doi ani.

46-valentino-rossi-italg5-2261-0-gallery

Rossi a avut o seară destul de bună pe circuitul Losail și, la debriefing-ul pentru presă de după sesiunea de teste, a confirmat că va alerga până la 41 de ani în clasa regină. Încă nu este o declarație oficială în acest sens, dar situația este aproape sigură.

Doctorul a vorbit într-un context mai larg, după renunțarea la motocicletele Yamaha din partea echipei Tech3 începând de la anul, întrebat fiind dacă va înființa propria sa echipă în clasa regină (cu suport tehnic Yamaha) începând din 2019:

„Nu mă așteptam ca Poncharal să renunțe la Yamaha: ne-am gândit că ar fi o ocazie bună pentru noi (adică pentru organizația VR46, n.r.), dar pot spune acum că nu vom face o echipă în clasa mare pentru încă doi ani. Asta și pentru că, probabil, voi alerga eu pentru încă doi ani. Așadar, vom vorbi eventual mai târziu despre această posibilitate.”


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×