Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    552
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    20.090

Gibraltar Race va porni din Brașov în 2018 [VIDEO]

Autentifica-te  
Motobikes

75 vizualizări

Un rally-raid pentru amatori care devine un etalon în lumea curselor-aventură, Gibraltar Race, va lua startul din România pe 22 iunie 2018.

gibraltar-race-2017.jpg

Gibraltar Race a ajuns la a treia ediție și crește în popularitate de la un an la altul. Anul trecut, cursa a pornit din Burgas (Bulgaria) și s-a încheiat două săptămâni mai târziu, în Gibraltar. Cursa este de fapt un rally-raid desfășurat pe distanță foarte mare și destinat în primul rând aventurierilor, nu piloților profesioniști. De aceea secțiunile de off-road nu sunt foarte dificile. Anul trecut, cursa a fost câștigată de un rider pe KTM 690 Enduro, urmat de o Yamaha WR450F și de un BMW G 650 Xchallenge. Locul șase i-a revenit unui călăreț de BMW F 800 GS și locul 8 unuia pe BMW R 1200 GS Adventure. Așadar, cursa este deschisă riderilor de orice fel de motocicletă cu abilități de off-road, cu condiția să aibă o greutate minimă de 145 kg cu 10 litri de benzină în rezervor.

Iată un rezumat video al cursei de anul trecut, un clip care vă va face poftă să vă înscrieți:

În 2018, cursa va porni din Brașov în 22 iunie, va traversa Transilvania (pe off-road, în mare parte), trecând granița în Ungaria, va traversa și Budapesta, apoi va trece prin Austria, Slovenia, Italia, Elveția, Franța și va intra în Spania, pe care o va traversa de la nord la sud.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul competiției.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×