Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.720
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    203.666

Biciclete electrice în dotarea Poliției Locale din Cluj-Napoca

Autentifica-te  
freeriderro

93 vizualizări

Bicicletele au ajuns în dotarea Poliției Locale în data de 8 martie, printr-un parteneriat cu magazinul online de articole sportive Sportaddict.ro. Sunt eco-friendly, ușor de condus și pot parcurge, după o singură încărcare, până la 60 de kilometri.

politia-locala-cluj-biciclete-electrice-1.jpg?x20673“Am ales să ne deplasăm prin oraș pe biciclete electrice pentru că sunt extrem de utile și le oferă agenților o alternativă mai curată, “mai verde” și mai sănătoasă decât automobilele. În acest fel, economisim combustibil, cheltuieli de întreținere și ne bucurăm de mai multă mișcare”, a declarat directorul Poliției Locale, Marcel Bonțidean.

politia-locala-cluj-biciclete-electrice-2.jpg?x20673“Motivul pentru care am propus această colaborare e simplu: vrem să ne implicăm în dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor celor care aleg bicicletele în defavoarea automobilelor. Dacă au suportul necesar, autoritățile o să înțeleagă mai bine nevoile acestei comunități, iar împreună o să popularizăm această alternativă de deplasare prietenă cu mediul înconjurător și atât de benefică pentru sănătate”, spune Cătălin Mureșan, reprezentantul Sportaddict.ro.

politia-locala-cluj-biciclete-electrice-3.jpg?x20673De personalizarea bicicletelor s-au ocupat cei de la Reborn Bycicles, care s-au asigurat că noile achiziții ale Poliției Locale nu vor trece neobservate.

politia-locala-cluj-biciclete-electrice-4.jpg?x20673De acum înainte, bicicletele electrice vor fi folosite de Poliția Locală pentru patrulare și monitorizare. Acestea o autonomie de 60 de kilometri, sunt reîncărcate prin conectarea la o priză standard și pot ajunge la viteze de 50 de kilometri pe oră. Cu toate acestea, ele nu funcționează ca un automobil, ci au la pedalier un motor ce asistă utilizatorul. Motorul are cinci nivele de asistare, cinci intensități diferite și nouă viteze clasice.

Primăria Cluj-Napoca nu este la prima acțiune ce promovează transportul alternativ. De anul trecut, Poliția Locală a municipiului folosește pentru misiuni de patrulare și un Segway.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×