Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    521
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    18.894

Spion: Triumph Scrambler 1200 este aproape de lansare

Autentifica-te  
Motobikes

58 vizualizări

Triumph-scrambler-1.jpg

Pe măsură ce segmentul clasicelor moderne se dezvoltă în industria moto, tot mai mulți constructori vin cu soluții inovative și un design clasic în încercarea de a cuceri sufletele pasionaților. Cel mai recent exemplar surprins în teste este Triumph Scrambler 1200, o motocicletă extrem de arătoasă (chiar și în pozele spion) și cu un important pachet tehnologic.

Spre deosebire de precedentul Triumph Scrambler, modelul aflat în teste se remarcă prin câteva elemente extrem de importante pentru noi: un update al motorului la cilindreea de 1200 cc (putem traduce asta printr-o creștere consistentă a puterii și cuplului), o roată față de 21 de inci și suspensii total noi – furcă față upside down Showa și două amortizoare Ohlins pentru bascula spate, dovedind orientarea motocicletei spre Scrambler-ul extrem de potent în off-road.

Dincolo de toate acestea, ne așteptăm la ABS în standard, moduri de pilotaj (poate cu una sau doua setări de off-road), control al tracțiunii decuplabil, far cu LED și câteva alte detalii de design specifice Triumph. Am remarcat frânele Brembo care întăresc argumentul unui update consistent al motorului, dar și cursa amortizoarelor, foarte apropiată de dimensiunile întâlnite pe motociclete Adventure. O altă noutate pentru Triumph sunt jantele spițate, într-o configurație ce permite utilizarea de anvelope tubeless, dar și protecțiile pentru manșoane, cu un aspect Adventure.

Având în vedere calendarul evenimentelor moto, ne așteptăm ca insularii să prezinte Triumph Scrambler 1200 undeva în toamnă, la Intermot sau EICMA, pentru a ajunge în reprezentanțe la începutul anului 2019. Dar nu ne-ar suprinde să avem noul Scrambler mai devreme în fața ochilor, având în vedere puternica ofensivă Triumph.

Triumph-Scrambler-2.jpg

via Motorcyclenews


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×