Jump to content
  • entries
    1,333
  • comment
    1
  • views
    69,446

Caravana Yamaha MT Tour revine în București pe 31 martie și 1 aprilie


Motobikes

211 views

 Share

Motocicliștii români au din nou ocazia să testeze modelele Yamaha din gama MT, căci caravana MT Tour Experience vine pentru a treia oară în București, la Promenada Mall, în weekend-ul 31 martie și 1 aprilie.

MT-TOUR-NEW-JULY-_0002_DSC_3524_gal_worl

Modelele Yamaha din gama MT, ale cărei inițiale vin de la Master of Torque, au un caracter special și de aceea, interacțiunea cu ele este cel puțin interesantă. În cadrul MT Tour Experience, motocicliștii români vor putea testa absolut toate modelele, inclusiv noile (și exclusivistele) MT-09 SP și MT-10 SP. Vor fi disponibile nu mai puțin de 13 exemplare gata de test.

Producătorul de căști Shark este și de această dată alături de echipa Yamaha, prezentând o parte a gamei care se potrivește la fix cu modelele neconvenționale din gama MT, precum Drak, Skwal sau Vancore.

Va fi prezent și legendarul producător de eșapamente Akrapovic, care va afișa produsele sale pentru gama HyperNaked a producătorului din Iwata.

Așadar, toți riderii care doresc să testeze gama MT sunt așteptați pe 31 martie și 1 aprilie la Mall Promenada (Calea Floreasca, nr. 246B), în București. Echipa Yamaha va organiza testele, muzica va fi asigurată de Monster Energy și cafeaua este din partea casei.

image006.jpg

Pentru informații suplimentare și înscrieri intrați pe site-ul importatorului Yamaha în România, Motodynamics, sau scrieți pe adresa m.gorea@yamaha-motor.ro.


 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...