Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,248

Muc-Off a dezvoltat un lichid hidraulic de frână superior


freeriderro

151 views

 Share

Muc-Off-High-Performance-Brake-Oil_high-Majoritatea cicliștilor nu se gândesc prea mult la lichidul hidraulic din frânele lor, cel puțin până li se întâmplă prima dată să experimenteze fading-ul. Muc-Off vine acum în întâmpinarea tuturor celor ce își aerisesc frânele ce funcționează cu lichid DOT, oferind noul lor High-Performance Brake Oil.

În mod normal, la aerisirea frânelor se folosește lichid identic cu cel original cu care au venit acestea încărcate. La frânele ce vin de la mărcile Avid, Formula, Hayes, Hope și SRAM asta înseamnă lichid DOT 4 sau 5.1
Muc-Off-High-Performance-Brake-Oil_high-Acum există opțiunea mult mai bună de la Muc-Off, cu numele sugestiv High-Performance Brake Oil. Noul lichid Muc-Off DOT 4 este pe bază de glycol și folosește o formulă proprie pentru a depăși performanțele tuturor lichidelor DOT 4 și 5.1 de pe piață. Cu un punct de fierbere uscată la 327 de grade și de fierbere umedă la 202 grade, este cu 30-40% mai rezistent la supraîncălzire decât un lichid 4 clasic și cu 6-21% chiar și decât unul 5.1, care este acum standardul în industrie.
Acest lucru înseamnă că lichidul va rezista la fading mai mult decât orice alt lichid DOT sau mineral dacă nu e contaminat și va fi mai performant decât lichidele DOT în timp, ceea ce îl face alegerea ideală în condiții foarte dure de traseu.
Muc-Off-High-Performance-Brake-Oil_high-Muc-Off a dezvoltat de fapt produsul ca răspuns la plângerile profesioniștilor din DH și gravity pe care îi sponsorizau deja și care erau nemulțumiți de fading-ul frânelor în competiție. Noul lichid a fost dezvoltat și testat anul trecut în circuitul Cupei Mondiale iar acum e disponibil tuturor cumpărătorilor.
Muc-Off High-Performance Brake Oil este disponibil în recipiente de 250 ml la un preț de aproximativ 22 euro.
Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...