Mergi la conţinut
  • postări
    913
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    80.530

Cum a fost la prima întâlnire Vespa Club România, în noua casă din București  


Tiberiu Troia

345 vizualizări

După inaugurarea magazinului Piaggio Grup a avut loc primul eveniment Vespa, invitații de onoare fiind membrii Vespa Club România.

Vespa Club Romania

Chiar dacă evenimentul a avut loc în același loc, la doar două zile după deschiderea oficială, atmosfera a fost cu totul alta.

A dispărut orice senzație de întâlnire oficială, toată lumea s-a bucurat de noul început, despre emoțiile inaugurării vorbindu-se la trecut, iar echipa Vespa Club a părut mai unită ca niciodată.

Aici am aflat cu surprindere că sunt o grupare activă, având serioase legături internaționale cu cluburile similare din toată Europa și că au participat la întruniri de profil organizate în alte țări.

Toți cei cu care am vorbit au amintit de excursia făcuta în sudul Franței, ca fiind cea mai importantă acțiune a clubului, cu cele mai frumoase amintiri.

Vespa Club Romania

Sunt sigur că minunata întâlnire din Franța va rămâne doar una din amintirile prețioase, pentru că noul importator Vespa, firma The Bike Hub Romania, se dovedește un susținător al clubului local, iar magazinul recent deschis va deveni o adevărată casă pentru Vespa Club România.

Și, pentru ca sezonul să fie unul de pomină pentru gruparea Vespa Club România, în această vară va avea loc un eveniment important, Vespa Trip, o întâlnire Vespa internațională, la care vor participa echipaje sosite pe scutere Vespa din toată Europa.

Acum, cu câteva luni înainte de eveniment, au confirmat participarea peste 70 de scutere din mai mult de 15 țări, eveniment pe care îl voi prezenta la timpul cuvenit.

Vespa Club Romania

Pentru pasionații Vespa, mai jos sunt câteva articole interesante postate recent.

Vespa a venit din nou în România. Grupul Piaggio a deschis magazinul din București.

VESPA 946 (RED) prezentată la București

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul   POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.


Vezi articolul integral

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...