Mergi la conţinut
Autentifica-te  
 • postări
  1.076
 • comentarii
  0
 • vizualizări
  24.660

Analizarea Rezultatelor King of the Hill 2018 – 23-25.03.18

Autentifica-te  
FRM

96 vizualizări

atentie-la-motociclisti-300x300.jpg

In urma KOTH2018 am primit foarte multe solicitari, comentarii si mesaje referitoare la clasament si la modul de intocmire al acestuia. Sunt mesaje si comentarii de toate genurile ce descriu diferite aspecte ale organizarii sau ale clasamentelor finale afisate la Secretariat si publicate pe website-ul organizatorului si Facebook.

Lucrurile semnalate au tendinta de a descrie situatii ce par incorecte sau nedrepte in orice gen de competitie, de aceea pentru a ne asigura de validarea unor rezultate corecte am hotarat infiintarea unei comisii de analiza a rezultatelor si desfasurarii competitiei mentionate, formata din membrii Comisiei de Enduro si din reprezentanti ai cluburilor participante.

Considerand faptul ca toate rezultatele devin finale la 30 de minute de la afisarea rezultatelor, in mod exceptional, pentru a aplana discutiile si a elimina motivele de nemultumire valida cu privire la acest eveniment, vom primi si reanaliza fiecare situatie semnalata, in urmatoarele conditii:

a. sa fie transmisa pe e-mail la viorel@frm.ro pana cel mai tarziu MIERCURI 28 MARTIE 2018 – ORA 17.00
b. sa contina toate datele solicitantului de identificare, cum ar fi numarul de start, numele si clubul, descrierea situatiei semnalate, pozitionarea solicitantului pe traseu la momentul dat in raport cu alti sportivi sau cu CP-urile, numerele de concurs ale celor considerati ca se afla nejustificat pe un loc in clasament, alte informatii sau argumente considerate necesare, schita a traseului, etc.
c. sa mentioneze un numar de telefon personal pentru a putea contacta solicitantul direct

Va rugam sa fiti rabdatori in asteptarea unui raspuns si sa retineti ca dosarul competitiei cu toate rezultatele, foile de trecere CP, cartoanele, etc. va ajunge la Federatie abia in cursul acestei seri iar Comisia de Analiza se va intruni MIERCURI 28 MARTIE – ORA. 18.00 pentru reanalizarea fiecarei situatii primite pe e-mail in termenul mentionat, in parte. Abia dupa ce vom reparcurge si analiza logica fiecarei decizii luate la aceasta competitie vom putea sa oferim un raspuns individual pentru fiecare solicitare.

Ne pare rau sa constatam experientele dezamagitoare descrise, suntem pregatiti sa remediem cu ajutorul Dvs. toate situatiile incorecte si va asiguram ca interesul si obiectivul nostru este ca fiecare participant sa plece sanatos si multumit de la competitii.

Va multumim pentru intelegere!


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

 • Conținut Similar

  • De mau
   Noutatea acestui sezon care începe pe 8-9 Aprilie la Serres o reprezinta schimbarea formatului: de acum inainte se vor disputa doua curse de Campionat la fiecare intalnire, una Sambata si una Duminica, in total 10 curse!
   Taxa fixa pentru 3 zile pe circuit: 150 EUR

   Vezi programul de concurs si regulamentul particular in articol:
   http://www.frm.ro/cine-va-iesi-campion-al-romaniei-in-acest-sezon/
    
   Iar aici pagina de Facebook a cursei:
    
   https://www.facebook.com/events/620250611498064/
    

  • De Noni
   Federatia Romana de Motociclism a dat publicitatii calendarul competitional provizoriu pentru anul 2015.
    
   Sezonul va fi deschis de competitiile de hard-enduro, Cupa King of the Hill Arad, etapa la care in anul 2014 au participat aproape 300 de piloti din europa si Africa de Sud si
   Cupa Apuseni Enduro Trophy programate pentru a treia decada a lunii martie 2015.
    
   Luna aprilie ne aduce in prim plan etapele de motocros, enduro si dirt-track iar in luna mai pasionatii curselor de viteza si supermoto vor fi alaturi de favoritii lor. Din calendarul FRM nu lipsesc nici etapele de rally-raid.
    
   Desigur, avem etape in Campionatul Est European, in Campionatul Mondial dar si in Campionatul European unde etapa de la Piatra Neamt conteaza si pentru Campionatul National Individual al Romaniei, programata in perioada 26-28 iunie 2015.
    
   Cea mai grea competitie hard-enduro din lume revine la Sibiu. Red Bull Romaniacs ne va tine cu sufletul la gura intre 14-18 iulie 2015.
    
    
    
    
   Pentru a viziona calendarul competitional provizoriu 2015 va invitam sa dati click mai jos in atasament
   FRM-Calendar-provizoriu-201522-dec..pdf
  • De MOTOBOOM
   In weekend-ul viitor, 300 de sportivi sunt pregatiti sa ia startul in cea de a cincea etapa a Campionatului National de Hard Enduro. Competitia incepe vineri, 29 august cu un prolog de 10 km urmat, sambata si duminica, de un traseu total de aproximativ 180 km.

   Clubul Sportiv Ride Competition Timisoara, organizatorul evenimentului Regiment 13 Hard Enduro, a pregatit pentru aceasta ultima etapa a anului un traseu care cu siguranta va face diferenta intre primii clasati si restul plutonului.

   Se asteapta o competitie dura intre sportivii din fruntea clasamentului general la toate clasele, dificultatile anuntate in traseu putand aduce rasturnari de clasament pana in ultimile secunde ale competitiei.

   Mai jos aveti clasamentul general (top 3) dupa primele 4 etape ale sezonului 2014:

   Clasa A:

   1. KOVACS ERVIN ZSOLT - BGS MOTORSPORT BUC. - 363 p
   2. JOZSA NORBERT LEVENTE - BGS MOTORSPORT BUC. - 326 p
   3. VARGA ZSOLT(JR) - BGS MOTORSPORT BUC. - 274 p

   Clasa B:

   1. NICOLAE DANIEL - JITSU ZARNESTI - 340 p
   2. CYPRIAN ZDENEC - SLOVACIA - 330 p
   3. SARDARESCU RADU - CSU STIINTA BUC. - 292 p

   Clasa C:

   1. COSTACHE VICTOR IONUT - ADVENTURE RIDE BUC. - 233 p
   2. MARINESCU COSMIN MIHAI DUAL RACING TEAM BUC. - 221 p
   3. BARTALESI LUCA - DUAL RACING TEAM BUC. - 166 p


   Sursa
×