Jump to content
  • entries
    5,194
  • comments
    0
  • views
    505,190

Genesis Fugio 1x – gravel englezesc din oțel echipat SRAM 1x


freeriderro

159 views

 Share

Genesis-Fugio-Apex_premium-steel-650b-roFugio 1x este primul model de adventure bike de la Genesis cu echipare SRAM 1x. Genesis sunt cunoscuți pentru o gamă largă de biciclete distractive și accesibile ca preț, cu cadrul din oțel, titan sau chiar carbon.

Până acum, pentru a fi practice și versatile, toate bicicletele Genesis au folosit transmisii Shimano, acest lucru și deoarece Genesis și Madison, distribuitorul Shimano în UK, fac parte din aceșiași companie. Clienții însă au cerut o soluție simplă 1x iar Genesis o oferă pe acest nou gravel bike.

Genesis-Fugio-Apex_premium-steel-650b-roFugio 1x folosește exact același cadru Road Plus din oțel cromat Mjolnir ce este disponibil și cu echipare Shimano 105 la prețul de 2000 Lire sau la set cu furca de carbon la 800 Lire. Cadrul, plin de prinderi de bidoane, portbagaje și aripi, este acum gata echipat și pentru cei ce doresc o transmisie simplă 1, respectiv cu SRAM Apex 1×11, fiind echipat și cu ax thru de 12 mm și roți 650b.

Genesis-Fugio-Apex_premium-steel-650b-roEchiparea completă include transmisia Apex 1 cu o foaie X-sync de 42 de dinți și caseta 11-42. Frânele pe disc sunt TRP Spyre mecanice.

Genesis-Fugio-Apex_premium-steel-650b-roRestul de componente sunt din aluminiu, marca Genesis, anvelopele fiind modelul Donnelly (vechile Clement) XPlor MSO. Se pare că fără schimbător pe față, bicicleta cu echipare Apex e mai ușoară și chiar puțin mai ieftină decât modelul cu 105, care va fi în continuare disponibil.

Bicicleta va fi disponibilă în culoarea roșu închis și va putea fi închiriată și de la compania de turism pe biciclete Podia în cadrul turelor lor Gravelventure prin Polonia.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...