Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    479
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    16.983

Zero Motorcycles a lansat modelul Black Forest, primul model adventure integral electric

Autentifica-te  
Motobikes

69 vizualizări

zero1.jpg

Constructorul american Zero Motorcycles aduce electrificarea într-un segment suprinzător, cel al motocicletelor adventure. Cu o autonomie aproximativă de 260 kilometri în mediul urban și 125 kilometri la viteze de autostradă, modelul Black Forest trezește sentimente contradictorii în riderii dornici de aventură.

Dincolo de o poziționare extrem de agresivă, Black Forest oferă motocicliștilor și un pachet de autonomie extinsă, cu posibilitatea creșterii autonomiei la 330 kilometri în urban și 160 kilometri contra unei sume de aproximativ 3.500 de euro. Și pentru că nu doar autonomia este relevantă în cazul unui motociclete electrice, Zero Motorcycles a pregătit și o opțiune de fast charging în valoare de 2.700 euro, ce permite alimentarea bateriilor cu suficient curent pentru a acoperi 150 kilometri în doar o oră. Aici intervine inovația, întrucât acest sistem presupune conectarea motocicletei la două prize de încărcare simultan.

DSR Black Forest cântărește puțin peste 200 kilograme și pune la roată 70 CP și 150 Nm, iar prețul de pornire (echivalat din lire sterline) începe de la 21.500 euro, la care se mai pot adăuga opțiunea de fast charging sau autonomia extinsă (cele două opțiuni nu pot fi bifate simultan). Oficialii companiei americane susțin că acest model este dedicat pieței europene și este adaptat cerințelor motocicliștilor de pe Bătrânul Continent pentru touring.

Pe scurt, o motocicletă adventure integral electrică ar costa între 21.500 și 25.000 de euro. Aceasta va fi disponibilă la dealerii Zero Motorcycles începând cu luna aprilie, iar comenzile sunt deja deschise.

via MotorCycleNews


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×