Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    483
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    17.209

Ducati a crescut în 2017 în ciuda unei piețe în ușoară scădere

Autentifica-te  
Motobikes

47 vizualizări

Ducati.jpg

În ciuda unei piețe globale aflate în ușoară scădere și a unui an în care Ducati a schimbat unul din modelele de bază ale gamei, constructorul din Borgo Panigale a reușit să bifeze rezultate financiare în creștere față de 2016.

În acest fel, Ducati a menținut în 2017 trendul ascendent, înregistrând al optulea an consecutiv de creștere în vânzări, cu un total de 55.871 unități livrate (o creștere de 0,8%, raportată la o piață de peste 500 cc în declin cu 3,5%). Din cifra de afaceri de 736 milioane de euro, italienii au raportat un profit net de 51 de milioane de euro, motiv de bucurie pentru compania-mamă Audi, care a decis păstrarea Ducati în portofoliu.

Rezultatul italienilor este cu atât mai important având în vedere că 2017 a fost un an cu investiții majore și schimbarea unuia din cele mai importante modele din gamă – Panigale (despre care oficialii mărcii spun că a fost cea mai consistentă investiție în R&D pe care au făcut-o). Dincolo de acest eveniment, constructorul din Peninsulă a anunțat în 2017 și extinderea gamei Scrambler, prin lansarea la EICMA a modelului Scrambler 1100.


Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×