Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.707
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    202.976

Alpe d’Huez poate fi cățărat virtual în Zwift

Autentifica-te  
freeriderro

33 vizualizări

Zwift-Alpe-Du-Zwift-Alpe-dhuez-climb-10-Chiar dacă sezonul propriuzis de trainer s-a cam încheiat, Zwift a venit cu o veste bună care ar putea să fie utilă în zilele cu vreme capricioasă de primăvară. Noul nivel, denumit oficial Alpe du Zwift, va face deliciul iubitorilor de cățărări adevărate. În realitate, acesta simulează celebra cățărare de la Alpe d’Huez!
<iframe w=”560″ h=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fX1Ddwmamqs” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>
Traseul este deschis doar utilizatorilor Zwift de nivel 12 sau mai mare și include 1036 m de denivelare pozitivă. La fel ca în realitate, panta medie e de 8.5% și include un număr de 21 de serpentine!
Cea mai scurtă cale spre vârf este Road to Sky ce are 20 km și începe la unul din podurile de la cățărarea spre circuitul Jungle. Pentru a ajunge în vârf, trebuie parcurs întâi jumătate din circuitul Jungle, după care se virează la dreapta și încep cele 21 de serpentine faimoase, acum sub denumirea Alpe du Zwift.
Zwift-Alpe-Du-Zwift-Alpe-dhuez-climb-4-1Pentru cei ce vor mai multă cățărare și chin, Tour of Fire and Ice e ceva mai lung cu 25 km lungime și 1160 m denivelare, dar pentru cei ce vor tot ce e mai greu există Four Horseman. Acesta începe de pe plaja din Watopia, are 90 km și urcă 2210 m.
Toate aceste noi rute sunt disponibile deja pentru descărcare și vor fi după aceea active în Zwift! Mai multe detalii pe pagina aplicației!
Informații de pe bikerumor.com

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×