Jump to content
  • entries
    5,255
  • comments
    0
  • views
    515,654

Max Fredriksson – Off-Season


freeriderro

158 views

 Share

H1A2718_by_@homeboundvisuals.jpg

Lunga iarnă suedeză cu siguranță e frumoasă pentru schiori însă nu e prea bună pentru cicliști, în special pentru riderii de slopestyle. Cum se antrenează vedeta FMB World Tour, Max Fredriksson? Noua serie „Off-Season” lansată de Max, ne arată ce face tânărul rider suedez pentru a se recupera după acceidentul din 2017 care i-a încheiat sezonul prematur, și cum se pregătește pentru Crankworx Rotorua.

Episodul 1

Max – Accidentările din 2017 m-au împiedicat să concurez atât cât mi-as fi dorit. În primul episod din seria de 4 veți vedea cum m-am descurcat cu recuperarea după ce mi-am rupt ambele clavicule. Veți vedea și cum arată pentru mine o sesiune normală de park.

Episodul 2

Max – Iernile suedeze sunt foarte lungi și nu ne oferă prea multe opțiuni de antrenament în afară de a merge la patinaj indoor. Pentru a evada din iarnă și a mă da puțin pe pământ înainte de concurs, am făcut câteva drumuri în Barcelona pentru a mă da în La Poma BikePark.

Episodul 3

Max – În La Poma BikePark este excelent. În general stau aici în jur de 5 săptămâni. Anul ăsta însă am vrut să fac ceva diferit așa că am dat o fugă în Franța și m-am dat împreună cu câțiva prieteni din FMB World Tour.

Episodul 4

Max – După o săptămână în Franța, am petrecut ultimele zile înapoi în Barcelona în La Poma BikePark împreună cu câțiva prieteni din întreaga lume. Pe măsură ce Crankworx Rotorua se apropie am decis să mă întorc acasă cu o săptămână mai devreme pentru a mă da pe noul traseu construit cât timp am fost plecat. Dome Adrenaline Zone este probabil cel mai tare loc în care m-am dat vreodată!


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...